• Fri fragt og hurtig levering
  • Landsdækkende byttegaranti i alle butikker
  • 365 dages byttegaranti

seo-assets

JBL - Høretelefoner og headsets

Når det er kommet til lyd og sport, har JBL altid været et stærkt mærke. De har formået at kombineret en god oplevelse med fantastisk lyd. Det har resulteret i mange nye muligheder at høre god musik på uden ledning. JBL laver ikke kun udelukkende headsets uden ledning, men leverer også høretelefoner som sidder tilpas rundt om øret. Det betyder du ikke taber høretelefonerne når du løber eller dyrker fitness.

Find headsets til løb og fitness

Hos INTERSPORT er vi glade for at have JBL med i vores sortiment. Mærket bidrager til fantastisk lyd og en god pasform omkring ørene. Perfekt til træning, løb, crossfit og anden form for høj intensitet sport. Du kan vælge imellem trådløse løbe headsets men også vælge at bruge ledning. Størstedelen af de headsets som tilbydes er vandafvisende og kan holde strøm i op til 8-10 timer. Med den fantastisk Pure Bass ydelse, får du et musikalsk oplevelse på løbestilen.

Tag ned i din lokale INTERSPORT butik og hør lyden i ørene. Du kan også bestille online og få fragtfri levering og 30 dages byttegaranti.