seo-assets

Kinesio - Kinesiotape for skuldre- og nakkeskader

Kinesiotape er faktisk en gammel teknologi, der kom frem tilbage i 1970’erne. Tapen blev opfundet af Dr. Kenzo Kase, og skulle give nye muligheder for forebygning og behandling af sportsskader. Selvom teknologien er ved at være nogle år gammel, så er det først for nyligt, at kinesiotape er blevet populært at bruge i Danmark. Kinesiotape er et middel til forebyggelse og behandling af diverse skader, som regel som følge af sportsudøvelse. Kinesiotape aflaster de ømme muskler, for at lette presset på skaden. Kinesiotape har et bølget mønster på den klæbende side. Dette har en løftende effekt, der trækker i huden. Når huden bliver løftet, mindskes inflammation og hævelser, som følge af den øgede blodcirkulation. Som om dette ikke er nok, så kan kinesiotape også afhjælpe smerterne, da tapen letter presset på smertereceptorerne. Sidst men ikke mindst, så kan kinesiotape hjælpe dig med at fremme eller begrænse bestemte bevægelser. Dette kan eksempelvis bruges til genoptræning efter en skade.

Kinesiotape har altså mange gode egenskaber, og her hos INTERSPORT er vi også helt vilde med produkterne. Tager man et kig ud i den store sportsverden, så er det også helt tydeligt, at der er noget om snakken. Kinesiotape bruges i næsten alle former for sportsgrene – alt lige fra svømning, til fodbold og cykling. Uanset hvilken sportsgren du udøver, eller hvilken muskelskade du prøver at undgå eller behandle, så bør du overveje, om kinesiotape er noget for dig. Dog bør du altid konsultere en ekspert, inden du selv går i gang. Som så mange andre ting, så er det altid godt at vide, hvad man laver, inden man begynder at behandle sig selv. Flere fysioterapeuter tilbyder faktisk kurser i kinesiotape, så du selv kan lære at sætte tapen rigtigt på. Når det er sagt, så er det bare med at komme i gang med dette utroligt alsidige mirakelmiddel. Hvis ovenstående har vakt din interesse for kinesiotape, så er du heldigvis havnet det helt rigtige sted.

Få styr på skader med Kinesio sportstape

På INTERSPORT finder du et fint udvalg af Kinesio Tape til både ryg, nakke, skulder og fødderne. Hvis du kigger efter Kinesio tape i forbindelse med problemer med skulder, nakke, ryg, fødder, knæ eller andre kropsdele, kan Kinesio tape mindske din smerte og eventuelle skader. Kinesio tape kan også gå ind og forebygge skader og hjælpe på helingsprocessen, så dine skader potentielt kan forsvinde hurtigere. INTERSPORT anbefaler at hvis du ikke har anvendt Kinesio tape før at få en erfaren person til at binde dine ømme kropsdele ind, så du får den rette behandling. Kinesiotape hos INTERSPORT – Her kan du finde alt, du skal bruge!Her hos INTERSPORT er vi helt vilde med kinesiotapes gode egenskaber. Derfor finder du altid et godt udvalg af de forskellige typer tape hos os. Vi har alt, hvad du skal bruge, lige fra de almindelige ruller, til former til nakke, fødder mm. Det vil sige, at du altid kan finde dét, du søger, uanset hvad dit behov er. Vores kinesiotape er i en god kvalitet, så du kan være sikker på at få den optimale virkning og den bedste behandling. Hos INTERSPORT ved vi godt, at det er kedeligt at skulle sidde over, når man nu gerne vil være aktiv. Derfor skal behandling af skader selvfølgelig ske hurtigt, behageligt og effektivt. Hvis du er i tvivl om hvilken kinesiotape, du skal købe, eller ikke ved hvordan det skal bruges, så er du altid velkommen i en af vores mange butikker landet over. Her står vores dygtige personale klar til at dele ud af deres viden. På den måde kan du være sikker på altid at komme hjem med det rigtige, så du hurtigst muligt kan komme i gang. Hvis du derimod foretrækker at bestille dine varer online, så er dette ikke et problem. Når du har fundet frem til det rigtige produkt, kan du nemt bestille det hjem. Hos INTERSPORT kan du altid få leveret ordrer til nærmeste posthus eller GLS Pakkeshop helt kvit og frit. Hvis du bestiller online, men har brug for råd og vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Kontakt INTERSPORT – Vi er her, hvis du får brug for det

Hos INTERSPORT skal det være rart at handle – også på vores hjemmeside. Vores kundeservice er derfor altid i top. Hvis du skulle brænde inde med et spørgsmål angående vores kinesiotape, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os på Kundeservice@intersport.dk eller ring til os på 43 55 80 00. Husk at du altid kan bytte din kinesiotape lokalt i en af vores mange butikker landet over inden for 30 dage. Du kan derfor roligt bestille en pakke eller to hjem, så du kan se, om det er noget for dig. Vi er dog sikre på, at du vil være godt tilfreds med det!Husk at du også kan tilmelde dig Club INTERSPORT. Som medlem af Club INTERSPORT får du besked om nyheder, tips og tilbud før alle andre! Derudover tilbyder vi en attraktiv bonusordning og særlige medlemsrabatter, samt mulighed for at deltage i konkurrencer, VIP-arrangementer og meget mere. Det er fuldstændig gratis at være med, og derfor også at få del i alle de fordele, der følger med. Lyder det som noget for dig? Så kan du melde dig ind ved at klikke her. Vi glæder os til at tage godt imod dig!