seo-assets

Nutramino - Kosttilskud og proteinbar

Nutramino har altid været en af Skandinaviens førende brands når det kommer til sportsernæring, fordi Nutramino altid har tilbudt den bedste kvalitet, smag og viden omkring hvilke energitilskud som man som kvinde og mænd skulle indtage. Nutramino er kendt for at være bedst når det kommer til indhold, funktion og smag. Alle produkter som findes på INTERSPORT fra Nutramino er udviklet på baggrund af ernæringsvidenskab og lever alle op til de strenge fødevarekrav inden for EU. 

Nutramino proteinpulver

Bruger du mange timer i træningscentret, kan proteintilskud være en rigtig god idé. Protein er nemlig kroppens byggesten og essentielt for opbygningen af muskler. Træner du seriøst, og vil du være sikker på at opnå det optimale resultat, kan du med fordel indtage 1,5 til 2,5 gram protein per kilo kropsvægt per dag. Tag proteintilskuddet umiddelbart inden, under eller efter din træning. Husk, at der kan være forskel på proteinbehov alt efter din muskelmasse. 

Vælg den smag, der passer dig bedst

Er du til straciatella, chokolade eller jordbær? Du kan få Nutramino proteinpulver i flere varianter, så vælg den smag, du allerbedst kan lide. Put pulveret i en shaker, bland med vand eller mælk, og nyd en forfriskende proteindrik! Er du mere i humør til en knasende sprød proteinbar, kan du også købe dét. Er du på udkig efter at tilfører mere protein til dine muskler er Nutramino Whey Protein et godt bud. Søger du derimod at kunne opretholde dit præsetationniveau under høj-intensiv og udholdenshedstræning er Nutramino Barbo Energy et godt bud på at give energi til dine muskler og opretholde væskebalancen. Træner du for at opbygge store muskler og muskelmasse, er Nutramino + Pro Creatine det du skal bruge så du kan tvinge dine muskler til at arbejde længere og hårdere eller kunne klare en ekstra træning. 

Proteinpulver, Whey Gainer eller proteinbar?

Kosttilskud til træning- og sport skal ses som en mulighed for at opnå hurtigere resultater. Det handler om at få ekstra proteiner ind i systemet og opbygge musklerne hurtigere. Det er vigtigt at skelne mellem kosttilskud som suppliment til træningen og ikke som en hurtig genvej. Uden hård træning, sund kost og motivation, kan man ikke opnå resultater. Du kan her på siden finde proteinpulver, proteinbar samt Whey Gainer for øget muskelmasse. Nutramino er brandet der forbinder atleten med de rette kosttilskud. Du finder derfor officielle supplimenter til din træning hos INTERSPORT.

Find Nutramino online eller i vores INTERSPORT butikker

Har du spørgsmål til udvalget af proteinpulver? Så kig gerne ind hos din lokale INTERSPORT-butik – vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så du får valgt det produkt, der er rigtigt for dig. Husk også, at du har gratis fragt året rundt, 30 dages bytteret og mulighed for at bytte din vare i din lokale INTERSPORT-butik.