seo-assets

Vinterjakker og støvler

Hvordan er det man forbereder sig bedst mod vinterkulden og generelt det danske vejr? Det gør man ved den rette påklædning fra top til tå. At være udenfor er en rigtig danskerting som vi gør. Vi er et land der generelt ikke har noget imod at gå lange ture, cykle på arbejde samt opleve den danske natur. For at holde kroppen tilpasset til det danske vejr kræver det den rette beklædning. Her på siden har vi samlet alle de outdoor og vinter produkter som tilbydes.

Har du endnu ikke fundet din perfekte vinterjakke, behøver du ikke lede videre længere. Hos INTERSPORT er vi nogle af landets bedste vinterjakker tilgængelig. Vores udvalg kommer fra de største outdoor brands på markedet. Find vinterjakker og støvler fra Columbia, McKINLEY, The Noth Face, CMP, Tenson og mange flere brands.

I Danmark er det ikke nemt at vide hvad vejret byder på. En ting det danske vejr altid byder på, er regn og blæst. Hvis man ikke er naturlig viking anbefaler INTERSPORT at investerer i en vinterjakke og et par vinterstøvler. Den rette påklædning gør rigtig meget for vintervejret. Så bliver den kolde vind og sne ikke et problem.

Trailsko og rygsække

Foretrækker du at opleve naturen på egne ben, vil trailsko og rygsæk måske være en glimrende løsning. Danmark er omringet af smuk natur som bare venter på at blive opdaget. Hvis du synes de traditionelle løbeveje er begyndt at blive ensformet, er trailløb et glimrende alternativ. Der er ingen begrænsninger for hvor du ikke må løbe. Dog er der visse beklædningsgenstande som fodtøj og tilbehør som ikke må undværes.

Hvis du er en af de personer som gerne vil løbe i naturen, anbefaler INTERSPORT at købe trailsko. Med et andet ord er det terrænsko kombineret med løbesko som skaber balance og holdbarhed. For at ens sko kan holde til forskellige typer underlag og klima, skal løbeskoen være terræn optimeret. For at ens løbesko ikke bliver våde og stadigvæk kan ånde, har de fleste trailsko Goretex membran som holder skoen tør og åndbar. For at man undgår skader eller falder, har de fleste trailsko continental ydersål for et fast greb med underfladen.

Du har sikkert oplevet at en trailsko kan tage længere tid end en normalt løbetur. Derfor er det en god ide at have sin rygsæk med til tilbehør i form af drikkedunke, soveposer og ekstra udstyr. Det kan være en fordel at tage sine rygsække med på tur. Dem du finder på webshoppen er udstyret med vandflaske og tager højde for ryggen.