seo-assets

PureLime - Fitnesstøj og Sports BH'er

Hvorfor gå ned på skønhed, når man træner? PureLime gør det muligt for kvinder at bevare det gode look samtidig med, at kroppen bliver trænet. Det anerkendte brand leverer et stort udvalg af feminin sportsbeklædning til kvinder. De bestræber sig på at ramme de 4 F’er inden for hele deres sortiment: Feminint, funktionelt, fashionable og fit. PureLime er et dansk firma, grundlagt i 1995, som producerer fitnesstøj til kvinder. De sætter en ære i at designe behagelig beklædning velegnet til, når du skal være aktiv. Designet er skandinavisk inspireret og passer perfekt til kvinder over hele verden.

Stort udvalg af Sports BH'er

Dine bryster bevæger sig, når du løber – dette gælder uanset størrelse. For store bevægelser er ikke særligt sundt for dine bryster og kan resultere i både smerte og slappere bryster. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at du får langt mere ud af din træning, når du føler dig godt tilpas og vel klædt på. En sports BH er altså med andre ord uundværlig, når du dyrker motion. PureLime’s Support Bra er et førende brand inden for både komfort og støtte; den er svedabsorberende, åndbar og har en perfekt pasform – og sidst men ikke mindst ser du fantastisk ud, når du har den på. PureLime tilbyder et bredt sortiment af sports bh’er til både dig med stor og lille barm. Køb derfor din sports bh samt resten af dit træningstøj hos PureLime og få en veltilpas, god træning.

PureLime Gym Socks

PureLime Gym Socks er en træningssok med non-slip prikker under foden, der giver dig sikker- og fastholdenhed på fitnessgulvet hver eneste gang. Fitnesscentre kan ofte være våde af både sved og vand spildt på jorden, men med PureLime Gym Socks er du sikker på at stå fast, uanset hvad gulvet kan give af våde oplevelser. Sokkerne er one size, men har en komfortabel pasform til alle og bliver siddende, som de skal på foden. Sokken er et must, når du skal i fitnesscenteret.

Find det nyeste Purelime fitnesstøj online

Hos INTERSPORT tilbyder vi et bredt sortiment af PureLime’s lækre produkter. Her finder du alt lige fra PureLime Elastic Headband – perfekt egnet til at sætte håret i en hestehale, når du skal på løbetur – til PureLime Woven Cargo Pants – lækre træningsbukser med løs pasform perfekt egnet til en Zumba-time i fitnesscenteret. Du kan også få den populære PureLime Support Bra og give dine bryster god behandling hele vejen igennem træningen. Her på siden finder du den feminine sports bh i flere forskellige varianter, så tag et kig og vælg lige netop den form og farve som passer til din krop. Du kan med fordel tage ned i en af vores mange INTERSPORT butikker og prøve fitnesstøjet fra PureLime.