seo-assets

Robens - Familietelte, festivaltelte og campingtelte

Robens er et brand, der er kendt for kvalitet, pålidelighed, fleksibilitet og valuta for pengene. Med et telt fra Robens går du aldrig galt i byen, for teltet er et sikkert og holdbart valg til din næste campingtur i det fri. Hos INTERSPORT fører vi telte fra Robens til både to og tre personer – begge selvfølgelig af den højeste kvalitet. 

Passion for friluftslivet

Robens er en del af det danske familieejede moderselskab Oase Outdoors, som udover Robens står bag to andre af Europas mest succesrige campingmærker, Easy Camp og Outwell. Robens er lig med en passion for friluftslivet og god kvalitet til den rette pris, så du kan trygt vælge et telt fra Robens til din næste tur ud i det blå. 

Gode råd før teltturen

Er det første gang, du skal på tur med dit telt, eller er der bare et par ting, du er usikker på, når det kommer til dit Robens telt? På Robens’ hjemmeside kan du finde svar på spørgsmål til både før, under og efter din telttur. INTERSPORT har listet tre af de vigtigste spørgsmål og svar for dig her, så du har styr på detaljerne, før du tager på eventyr:

  • Bør du stille teltet op, før du tager afsted? Ja, anbefaler Robens. På den måde er du helt fortrolig med, hvordan teltet bliver rejst og pakket sammen igen, før du står på campingpladsen.
  • Bør du imprægnere dit telt før den første telttur? Ja, det bør du. Robens anbefaler, at du bruger en sømforsegler eller imprægneringsspray med jævne mellemrum. På den måde sikrer du sømmene omkring teltets lynlåse.
  • Kan du bruge teltet fra Robens i mere end en måned ad gangen? Robens producerer telte til normalt feriebrug, og de er derfor ikke testet til brug i længere perioder. 

Husk alt det andet tilbehør

Teltet er kun én af de ting, du skal huske, når du drager afsted på campingtur. Pak gerne et par gode trekkingsko og en rygsæk, for eksempel fra Jack Wolfskin, så du har, hvad du skal bruge til vandreturen. Husk også en lun jakke til kølige aftener, måske fra Peak Performence, og glem endelig ikke et Go Xtreme-kamera! Så kan du vise venner og familie de flotte optagelser fra den smukke natur.

Har du spørgsmål til teltene?

Har du svært ved at vælge, hvad der vil være det helt rigtige køb for dig? Så kig gerne ind hos din lokale INTERSPORT-butik – vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det telt fra Robens, der gør campingturen helt perfekt. Husk også, at du har gratis fragt året rundt, 30 dages bytteret og mulighed for at bytte din vare i din lokale INTERSPORT-butik.