seo-assets

Høretelefoner fra Skullcandy

Bag Skullcandy finder du Rick Alden, der midt på sin løbetur fik en god ide. Her blev han nemlig irriteret over, at han manuelt måtte skifte fra den musik han hørte over til at besvare et opkald. Med ét opstod ideen om at lave nogle høretelefoner, der automatisk kunne skifte – og de skulle naturligvis samtidig være både flotte at se på, men også tilbyde fænomenal lyd. Rick dedikerede sig med fuld kraft for at gøre sin ide til virkelighed, ligesom han gjorde med alt andet i sit liv, fra skøjteløb til snowboarding. Hans ”får det gjort for enhver pris-attitude” tiltrak en kerne af ligesindede, der ikke var bange for at spille efter deres egne regler i jagten på at opnå deres mål. De var så opsatte på at vende begrebet om høretelefoner på hovedet og ryste en vis forstand og nytænkning til en træt industri, der ifølge dem var groet fast i monokromatiske metoder. I dag er Skullcandy et globalt brand, der stadig skubber grænser. Skullcandy-høretelefoner er skabt til at blive brugt og misbrugt, og ikke bare sat på en hylde til pynt.

Høretelefoner til træning, arbejde og fritid

Er du vild med musik og hører du det helst både, når du er på farten, arbejder, træner eller noget helt fjerde, så bør du ikke gå glip af et kig på disse unikke Skullcandy-høretelefoner. Når det kommer til uovertruffen lyd, handler det om at vælge de rette høretelefoner. Det kan Skullcandy hjælpe dig med, da de er førende inden for udvikling af kvalitetsheadset. Skullcandy er kendt for deres fantastiske lyd og komfort på og i ørerne. Deres produkter er testvundet, og de producerer noget af det bedste lyd til dato. Man skulle tro prisen ville være skuret helt op, men rent faktisk har Skullcandy været kendt for stærke priser også. Uanset hvilken performance du dyrker, så findes der en række smarte in ear-headset som sidder kompakt i øret og ikke ryger ud. Hvis du kender Supreme Sound-kvaliteten, så er det den teknologi, som findes i Skullcandy-høretelefoner. Skullcandy er et rigtig godt bud på et brand som leverer gennemgående kvalitetslyd hver eneste gang. Hvis du gerne vil høre musik med større isolation af lyden omkring dig, så skal du købe on ear-høretelefoner. Uanset hvilke du vælger, så får du din favoritmusik leveret direkte i dine ører i et lækkert design og med en fænomenal lyd.

Sport-høretelefoner til den aktive

Er du på jagt efter et par høretelefoner, du kan bruge i sportslige sammenhænge, så vil mulighederne her på siden absolut være et godt valg. Især et par ledningsfri høretelefoner er utroligt komfortable at træne med. Så slipper du nemlig for at bøvle med ledninger, der hænger i vejen og generer, og du behøver samtidig heller ikke have din telefon på dig, men kan blot have den liggende i nærheden af dig, når du træner. Et par gode sport-høretelefoner er desuden kendetegnet ved at sidde godt til i ørerne. Det skal nemlig gerne være sådan, at høretelefonerne bliver siddende, når du fx løber en tur. Derudover skal de tilbyde en relativt lang batteritid, så du ikke løber tør for strøm i tide og utide, når du træner. Det vil nemlig komme til at irritere dig i længden, især hvis du er en af dem, der nærmest slet ikke kan træne uden musik.

Hos INTERSPORT er vi glade for at kunne præsentere et flot udvalg af sport-høretelefoner, der tilbyder nogle gode vilkår for din træning. Uanset hvad du er til, så er der ingen tvivl om, at sport-høretelefoner for de fleste mennesker gør træningen ekstra sjov og motiverende, og derfor er det vigtigt at have adgang til det rette musikudstyr, så du nemt og smertefrit kan komme igennem træningspasset.

Stort udvalg af in-ear høretelefoner

Når musikken spiller, blodet pumper og musklerne er klargjort til den givne sportsgren, så er det vigtigt med motiverende musik i en god lydkvalitet. Hvis du er vild med at løb, kan musik være med til at opretholde et solidt tempo med den rette playliste. Her kan et par in ear-Skullcandy med fuld skrue få tempoet til at stige og kroppen til at følge musikkens rytme. Det kan også give de sidste 10% du skal bruge til dit tunge dødløft. Det kan også være du skal på en længere gåtur med hunden, og du har det bedst med musik i ørene. Skullcandy leverer til alle typer sportsgrene og til både mænd og kvinder. Deres udvalg her på siden består primært af in-ear høretelefoner til løb, fitness, yoga, outdoor eller almindelig fritidsbrug. Du kan købe dine Skullcandy høretelefoner hos INTERSPORT og få dem leveret gratis inden for 1-3 hverdage. Hvis du vil mærke den skarpe lydkvalitet tæt på, inden du beslutter dig, så kan du tage ned i en af vores mange INTERSPORT butikker og prøve dem.