seo-assets

Sorel - Støvler og vintersko

Er du på udkig efter et par gode nye vinterstøvler? Så er du havnet det helt rigtige sted! Her på siden finder du nemlig vores udvalg af vinterstøvler fra Sorel. Det canadiske brand blev stiftet tilbage i 1962. Sidenhen er det blevet til et af de førende mærker på markedet for vinterstøvler – og med god grund. Sorel gjorde deres indtog i modeverden ved at kombinere godt gammeldags håndværk med funktionalitet og stil. Det er kombinationen af disse tre, der har gjort Sorel til et velrenommeret brand, hvor alle deres kunder værdsætter den høje kvalitet. Støvlerne fra Sorel bliver lavet af en kombination af forskellige materialer, herunder blandt andet læder, filt og uld. Med disse kvalitetsmaterialer kan Sorel producere vinterstøvler, der er utroligt behagelige at have på. De populære Sorel støvler har du sikkert allerede set, eller måske kender du en, der har dem. Det flotte og tidsløse design passer til næsten alle vinter-outfits, og derfor holder støvlernes design mindst lige så længe som selve støvlen. Design og kvalitet er to meget vigtige ting, når der skal vælges vinterstøvler. Desværre bliver man nogle gange nødt til at vælge imellem de to. Ikke hos Sorel, her får du hele pakken og mere til! Når du for første gang prøver et par Sorel støvler, kan du virkelig mærke den fantastiske kvalitet og komfort. Selvom du måske prøver støvlerne indenfor i en varm butik, så er du ikke i tvivl om, at disse støvler fra Sorel kan holde dine fødder lune og tørre. Støvlerne fra Sorel kan holde dine fødder varme i temperaturer helt ned til -40 grader. Derudover er de 100% vand- og vindtætte. Vinterstøvler fra Sorel er derfor det oplagte valg til dig, der lever et aktivt liv året rundt. Hvis du bare elsker at komme udenfor i sneen og gå en tur med hunden, fælde dit eget juletræ eller andet, så kan et par vinterstøvler med garanti danne rammerne for en god udendørs oplevelse. Med et par varme kvalitetsstøvler fra Sorel er du og dine fødder godt beskyttet mod de kolde måneders vind og vejr.

Stort udvalg af Sorel støvler

Her på siden finder du altid et fint udvalg af lækre støvler fra Sorel. Vi har flere modeller til både mænd, kvinder og børn, så du altid kan finde den helt rigtige model til dig. Støvlernes fantastiske egenskaber vil med garanti forbløffe dig, men hvorfor ikke komme ned i en af vores mange butikker landet over og prøve et par selv? Her står vores dygtige og venlige personale klar til at tage imod dig. Du kan spørge dem til råds, og i fællesskab kan I finde frem til den rigtige model og størrelse. Dette er din sikkerhed for altid at komme hjem med det rigtige par støvler første gang. Hvis du i stedet foretrækker at handle online, så har vi hos INTERSPORT gjort dette til en nem og overskuelig proces. Når du har fundet din favorit, kan du hurtigt lægge den i kurven og betale. Herefter kan du kvit og frit få dine nye Sorel støvler leveret til nærmeste posthus eller GLS pakkeshop helt kvit og frit. Hvis du som onlineshopper får brug for assistance, så skal du aldrig tøve med at kontakte vores kundeservice.

Find de nyeste Sorel vinterstøvler online

Hos INTERSPORT skal det være rart at handle – også på vores hjemmeside. Vores kundeservice er derfor altid i top. Hvis du skulle brænde inde med et spørgsmål angående vores Sorel støvler, eller nogle af vores mange andre produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Her hos INTERSPORT er vi helt vilde med støvlerne fra Sorel. Derfor kan du altid finde flere modeller i både vores butikker og i vores webshop. Skriv til os på Kundeservice@intersport.dk eller ring til os på 43 55 80 00. Husk at du altid kan bytte dine nye Sorel støvler lokalt i en af vores mange butikker landet over inden for 30 dage. Du kan derfor roligt bestille et par hjem, så du kan se, om det er noget for dig. Vi er dog sikre på, at du vil være godt tilfreds med dem!Husk at du også kan tilmelde dig Club INTERSPORT. Som medlem af Club INTERSPORT får du besked om nyheder, tips og tilbud før alle andre! Derudover tilbyder vi en attraktiv bonusordning og særlige medlemsrabatter, samt mulighed for at deltage i konkurrencer, VIP-arrangementer og meget mere. Det er fuldstændig gratis at være med, og dermed også at få del i alle de fordele, der følger med. Lyder det som noget for dig? Så kan du melde dig ind ved at klikke her. Vi glæder os til at tage godt imod dig!