seo-assets

Teva - Sandaler og let fodtøj

Teva blev grundlagt i 1984 i den smukke Grand Canyon i USA. Her fik en turguide den geniale idé, at sætte to velcroremme fra et armbåndsur fast på et par gamle klipklappere. Dette gjorde, at sandalen ikke faldt af foden i vandet og flød væk med strømmen. I dag er disse sandaler et ikonisk stykke fodtøj, der giver mulighed for at udforske verden, uden disse hindringer på vejen eller i vandet. Samtidig giver de dig mulighed for at udtrykke dig gennem din egen stil og matche dine sandaler til dit øvrige hverdags- eller trekkingtøj. Sandalerne fra Teva kan og skal sættes i forbindelse med udsøgt kvalitet. Hos Teva er komfort, kvalitet og design alle vigtige aspekter, som der tages stort hensyn til. Derfor kan Teva tilbyde et bredt udvalg af sandaler i særklasse. Sandalerne fra Teva kan bruges til mange forskellige ting, da den gode kvalitet og pasform danner et solidt grundlag for at kunne klare diverse udfordringer, som de måtte blive udsat for, både i dagligdagen og når du er på eventyr. Derfor kan du med ro i sindet tage dine nye Teva sandaler på i haven, når der skal arbejdes på at få den gjort smuk og sommerklar. Ligeledes kan du tage dem på, hvis du skal vandre de franske alper tynde på sommerferien og dine vandrestøvler bliver for varme. Det er altså kun dig selv, der sætter grænsen for anvendeligheden af disse Teva sandaler – uanset om de skal bruges til hverdag eller i din fritid.

Smarte Teva sandaler til mænd og kvinder

Mangler du et par sandaler, der kan give dig god komfort samtidig med, at de er luftige og ser godt ud? De populære Teva sandaler bliver solgt som varme hveder i maj her hos INTERSPORT. Teva er et mærke, der går meget op i kvalitet og design. De sætter en ære i at kombinere den høje komfort med en sandal, der er tidsløs i designet og som samtidig er luftig. Dette er en meget vigtig kvalitet, som alle sandaler bør have. Hos INTERSPORT finder du et pænt udvalg af sandaler i mange størrelser og farver. Er du på udkig efter vandresandaler finder du det her. Er du på udkig efter sandaler til fritidsbrug, så findes de her. Søger du sandaler der kan klare lange turer på ujævne terræn, findes de her. Faktisk er vi hos INTERSPORT sikrer på at vi kan tilbyde dig en passende sandal eller et alternativ som matcher dit behov. Du kan se hele vores udvalg af sandaler her. Med et par Teva sandaler er du i hvert fald godt gående i mange år frem. Sandalernes tidsløse udseende gør også, at designet holder lige så længe, som selve sandalen. Selvom sandaler typisk forbindes med sommer, sol og varme, så kan denne behagelige fodbeklædning faktisk bruges året rundt. Mange bruger deres sandaler, når de er på arbejde og opholder sig indenfor i mange timer af døgnet. Her kan et par sandaler være med til at give en ekstra komfort og støtte, samt sørge for at dine fødder ikke har det for varmt eller gør ondt. For selvom at du måske skal bruge vinterstøvler udenfor i de kolde måneder, så er de ikke optimale at have på en hel dag på kontoret eller lignende. Her kan et par Teva sandaler være guld værd. Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig lige det du søger.

Find hele udvalget af Teva sandaler online

Hos INTERSPORT er vi vilde med god kvalitet og godt design. Derfor er vi også helt vilde med sandalerne fra Teva. Vi er stolte af, at kunne tilbyde vores kunder et produkt som disse sandaler. Derfor har vi også flere forskellige at vælge imellem. Hos INTERSPORT kan du få Teva sandaler til både mænd og kvinder. Derudover kan du også få dem i flere farver. På den måde kan du vælge, om du vil have et par i en klassisk farve, der passer til det meste, eller om du vil gå efter en frisk sommerfarve i stedet – måske vil du endda have begge dele? Hos INTERSPORT har vi et fint udvalg, så beslutningen er op til dig. Gå på opdagelse i vores sortiment og find din favorit. Når du har fundet den, kan du prøve den i en af vores mange butikker i hele Danmark. I vores butikker står vores kompetente personale altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med det helt perfekte par til netop dine behov. Tag et kig i en af vores mange butikker, hvor du samtidigt kan få prøvet et par! Ellers kan du bestille her fra webshoppen, og få den sendt til nærmeste INTERSPORT eller GLS pakkeshop, helt gratis. Hvid du fortryder tilbyder vi 30 dages landsdækkende byttegaranti - Byt i din lokale INTERSPORT butik.