seo-assets

Tracks by Les Deux - Løbetights, løbetrøjer og løbeshorts

Les Duex er et fashion brand som første gang blev etableret i København i 2009. Brandet er kendt for sine unikke kombination mellem forskellige kulture i både udtryk og stil. Selve navnet "Les Deux" er fra filosofien om to fyre, der mødte igennem fra vidt forskellige kulturer og baggrunde. Det blev startpunktet på at ramme et markedet med fokus på smart og enkelt løbetøj.  Les Duex er udviklet igennem passionen og et drive for at teste og udvikle unikt løbetøj baseret på egne erfaringer og oplevelse. Det er løbetøj for alle, både ham og hende. Det er til dig som ønsker at begynde at løbe. Det er til dig som løber et par gange om ugen. Og det er til dig som gerne vil gennemføre en Ironman. Det handler om at flytte grænser og sætte sig personlige mål, og med det rigtige løbe udstyr kommer man langt. Tracks by Les Deux er mere end blot løbetøj

Det er mere end løbetøj. Det er mere end fashion. Det er med hjertet og oplevelsen at Les Deux nu er førende i mere end 10 forskellige lande, og har opdaget en niche i markedet som INTERSPORT.dk har fået lov at få gavn af. Les Deux er "out of the box" og er for alle. Les Deux handler om indre seksualitet i sin fine balance fra den trimmede forretningsmand til den modebevidste teenager. Hvorfor? Fordi kærlighed vil aldrig ændre sig. Ligesom Les Deux, kærlighed er tidløs og for alle.

Løbetøj med historie og passion

Hos INTERSPORT.dk tilbyder vi mere end 20 forskellige modeller af løbetøj til mænd og kvinder i helt basale med unikke farver i forskellige udtryk og materiale. Vores udvalg er t-shirts, shorts, løbejakker, tights og leggings. Det er kvaltiet, historie og kærlighed til alle der elsker fashion og en god løbetur.