seo-assets

Yoga for hele familien

En aktivitet som ikke kræver høj intensitet ved udførelse er Yoga. Den populære trænings form forbindes af mange som værende afslappende og roligt. Det sidstnævnte er korrekt, men Yoga er en hård trænings form. Dette skyldes at kroppen kommer på udfordring i længere tid. Det er ikke høj intensitet, men lange og fleksible trænings øvelser. Det handler om at være i balance med kroppen og presse kroppen til forskellige øvelser.

Yoga har længe været forbundet med det kvindelige køn. Faktisk er den populære træningsform blevet så efterspurgt at både kvinder og mænd træner sammen. At dyrke Yoga er med til at styrke både kroppens balance, men sætter også gang i blodomløbet. Dette styrker kroppens muskler starter fedt afbrænding.

Yoga er ikke kun for dem der ønsker ro og balance. Det at dyrke yoga er for mange en anden måde at træne uden brug af maskiner. Kroppen kan drejes, bøjes, styrkes uden hjælp fra høj intensitet træning. Det er også muligt at dyrke yoga hjemmefra med trænings måtte og de rette øvelser.

Hvilke tøj skal jeg bruge til Yoga?

Alle kan dyrke yoga, men det rette outfit hjælper med at komme i fuld spænd. Yoga er en træningsform hvor det er det fleksible og udholdenhed som kommer på prøve. Dette stiller store krav til tøjet man har på. For at træningstøj er egnet til Yoga handler det om fleksibilitet og svedtransporterende materiale. For at tøjet kan holde dig tør og let, kræver det evnen til at transportere sveden væk fra kroppen. Dette gør at huden kan ånde og trække fast luft ind. På den måde kan du opnå bedre resultater og kroppen bliver mindre hurtig opbrugt på kræfter.

Hos INTERSPORT har vi samlet Yoga tøj i både overdel og underdel, til mænd og kvinder. Der er træningstøj til enhver type person. Her på siden finder du træningsprodukter i form af t-shirts, trøjer, tanktops og toppe til yoga. Du finder ligeledes tights, shorts og træningsbukser. Tøjet lever op til kravene om fleksibilitet, åndbarhed og transporterende materiale.

Find hele udvalget af yoga tøj og prøv den afslappende men hårde træningsform. Du finder tøj til både ham og hende til en god pris. Vi har de største brands indenfor fitness/træning som Nike, Adidas, Energetics, Casall, Reebok og flere.