seo-assets

Yonex - Badmintonketcher og badmintonudstyr

Hvis du er en af dem, der har stiftet bekendtskab med badminton og har en lille indsigt i sporten, eller hvis du bare godt kan lide at sidde foran skærmen under fx OL og se alle de super skarpe spillere tonse rundt på badmintonbanen, så har du helt sikkert enten hørt om eller set mærket Yonex være repræsenteret utallige steder i forbindelse med sporten. Yonex er et japansk mærke, der blev etableret tilbage i 1946. Oprindeligt startede grundlæggeren Minoru med at producere trævareprodukter, men grundet en bølge af teknisk innovation skete der et fald i erhvervslivet, og Minoru begyndte derefter at søge nye ideer og forretningsmuligheder. I 1957 får han øjnene op for en sport, som var i stigende popularitet efter krigen; nemlig badminton. I et forsøg på at forhandle en aftale på plads foretog han daglige besøg hos den japanske ketcher producent Sanbata. Han fik hurtigt forhandlet sig frem til en position som værende selskabets officielle udstyrsproducent, og de første spæde skridt ind på badmintonmarkedet var nu blevet taget. Herfra går det godt, men da Sanbata i 1961 bliver erklæret konkurs, kæmper Minoru en kamp for at få sig etableret på egen hånd med mærket Yoneyama, og to år senere begynder han at sælge ud til både USA og Europa. Siden da er det kun gået fremad, og midt i 70’erne skifter brandet navn, til det vi i dag kender som Yonex. Yonex er i dag en millionvirksomhed, som stadig producerer især ketchere til rundt omkring i hele verden. De er det eneste firma i verden, der udvikler og producerer golf-, badminton-, og tennisketchere i Japan. Herhjemme er Yonex mest af alt kendt i forhold til badminton, hvor brandet især sælger godt af deres ketchere og sko.

Stort udvalg af Yonex produkter

Når det kommer til badmintonsko, badmintonketchere og –tasker, så er Yonex et mærke, du ikke kan undgå at støde på. De sidder på en stor del af badmintonsporten og bliver båret af store spillere herhjemme som fx Mathias Boe, Carsten Mogensen og mange flere. Uanset om du selv eller dit barn spiller badminton på eliteplan, fritidsplan eller måske er helt nybegynder, så kommer du rigtig langt med udstyr fra Yonex. Hos INTERSPORT har vi Yonex ketchere, der vil optimere dit badmintonspil, uanset hvilket niveau du er på. Her hos os fører vi kun mærker af høj kvalitet, og lige præcis her på siden finder du alt, hvad du skal bruge for at få det bedste ud af din tid på badmintonbanen. Med Yonex bliver du klar til kamp! Tag med fordel et kig på vores populære Yonex Arcsaber Flash Forze ketcher. Her får du et fantastisk bud på en utrolig skarp og funktionel ketcher. Den egner sig til en god allround spillestil og har en fleksibel ramme som gør, at energien bliver samlet og bolden dermed bliver skudt afsted med ekstra meget power. Samtidig sikrer den optimal kontrol og præcision. Leder du efter nyt udstyr til dit barn, finder du fx her en super god og solid børneketcher, som med sin lette vægt sørger for max fleksibilitet, der gør det nemmere for barnet at forbedre teknikken. Er du til gengæld på jagt efter et par nye, super smarte badmintonsko, så finder du det naturligvis også her. Når du spiller badminton er det vigtigt med det rette fodtøj, da kroppen skal stå imod mange stød og opbremsninger, og samtidig skal det gerne ske uden, at du glider rundt på banen, da det i værste fald kan føre til grimme skader. Yonex producerer slidstærke, stabile og holdbare badmintonsko til både mænd, kvinder og børn. Med badmintonsko sikres optimale egenskaber for et godt benarbejde, og især hvis man har tendens til at bøvle med knæ, hofte eller ryg er det vigtigt med den ultimative stødabsorbering i skoen.

 

Find det nyeste Yonex badmintonudstyr online

Hos INTERSPORT ved vi, hvor vigtigt det er med ordentligt udstyr, for at du som sportsudøver har mulighed for at præstere på banen. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere dig for det stærke og velkendte brand, som Yonex er og har været i mange år. For hvis du er på jagt efter det ypperste inden for badmintongrej, så er det altså Yonex, du skal holde øje med. Meld dig ind i Club INTERSPORT, hvis du vil holdes opdateret på alle vores nye tiltag. Her vil du modtage e-mails omkring nyheder, tips og særlige medlemsrabatter, og du bliver ydermere en del af vores eksklusive bonusordning, hvor du optjener bonus, hver gang du handler hos os. Har du spørgsmål til nogle af vores varer, eller vil du blot høre mere om vores mange fordele som medlem, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.