seo-assets

K2 - Rulleskøjter og inliners

K2 blev for første gang en realitet da de for 54 år blev Amerikas ski selskab i Washington. I 2003 valgte man at omdøbe den store sports virksomhed fra K2, til K2 Sport som i dag er blevet en international portefølje for 15 verdenskendte brands og som har over 40 forbruger produktkategorier. Specielt indenfor innovation og passion for sports entusiaster er K2 at finde, og når det kommer til sportsgrene såsom, snowboards, snesko, in-line rulleskøjter, alpine, og ski udstyr med tilsvarende beklædning og tilbehør, så er du sikker på K2 også er til stede. Det er langt fra tilfældigt, at firmaet både følger og skaber tendenserne inden for verdenen af Rulleskøjter. K2 er en rutineret virksomhed med mange år på bagen, så deres kompetente designteam kender selvfølgelig historien og ved, hvad der fungerer. Samtidig har de også et øje for fremtiden og er klar over, at hvis K2 skal eksistere i 50 år mere, kan de ikke bare følge traditionerne, de skal skabe dem. Derfor er virksomhedens slogan: ”Passion drives innovation”.  Det er altså gennem viden og tradition, at de skaber nyheder.

Stort udvalg af rulleskøjter og Inliners

Hos INTERSPORT finder du et flot udvalg af in-line rulleskøjter til børn og voksne der gerne vil have fart over feltet. Rulleskøjter fra K2 er bygget af kvalitet og funktionalitet. Hvis du søger rulleskøjter som henvender sig til den professionelle type, er F.I.T 84 Boa rulleskøjten et godt valg. Rulleskøjten giver stabilitet og komfort og giver optimal kraftoverførsel. Er du derimod på udkig efter en mere begynder rulleskøjte er K2 15 Freedom Alu et godt match med sin stabilitet hælkappe og ekstra støtte til dine ankler. Disse rulleskøjter vil uden tvivl få dig til at komme hurtigt op i fart og give dig den store glæde ved at stå på rulleskøjter. Rulleskøjterne er perfekte at bruge til motion, da de er af høj kvalitet og udstyret med nogle meget kvalitetsfyldte hjul, der ruller perfekt. Hos INTERSPORT har vi et bredt udvalg af rulleskøjter og beskyttelse til skating. Under det amerikanske mærke K2 materialiserer det sig blandt andet ved, at vi har inliners til fitness og til begyndere. Dem til fitness er velegnet for de erfarne skatere, som sætter pris på store, hårde hjul, der giver dig mulighed for at nå en høj fart og for alvor få pulsen op. Kuglelejerne sikrer bedre og hurtigere acceleration, end tilfældet er for normale rulleskøjter, og stellet er stift og stabilt, så du maksimerer din kraftoverførsel, når du styrter af sted. De inliners, du finder her på siden, der er til børn, er bygget, så de kan justeres i størrelsen. På den måde er du sikker på, at dit barn kan vokse i flere skostørrelser, uden at I behøver at skifte rulleskøjter hver gang. Rulleskøjterne har også smarte lukkesystemer, så de er nemme at få af og på, men dog sidder fast og sikkert om foden.

Find de bedste K2 rulleskøjter online

Hvad end du foretrækker, så husk, at vi leverer både hurtigt og gratis, når du bestiller online. Er størrelsen ikke helt, som den skal være, kan du sagtens bytte rulleskøjterne i din lokale INTERSPORT – også selvom du har købt dem i webshoppen. Vil du gerne have hjælp til størrelse, pasform eller lignende, så sidder kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, hvis du ringer på 22 273 273 – alle hverdage kl. 9-17.