seo-assets

Garmin ure til kvinder

Når man som kvinde ønsker at effektivere eller måle sin performance på løb, cykling, fitness eller andet, er det Garmin som man skal have fat på. Garmin har formået på kort tid at skabe et navn indenfor elektronik og pulsure. Når man befinder sig i en sportsgren og gerne vil blive endnu bedre, kræver det overvågning og måling af ens performance.

Garmin har designet en række ure til kvinder som er feminin i sit udtræk og har et hav af muligheder. Er du begyndt til løb og gerne vil have et mildt løbeur, kan Garmin Forerunner 230 eller 735xt anbefales. Her får du alle muligheder for kaloriemåling, skridt, VO2 samt en masse løbeforslag. De to typer af ure er designet til løb og kan bruges til små intervaller men også større som maraton. Hvis din sportsgren hedder cykling, svømning eller måske trekking i naturen, vil Garmin Fenix 3 og Garmin Fenix 5 være gode valg.

De to multisportsure har udvidet software, håndledsbaseret pulsmåler samt aktivitetstracker. Uret har endeløse muligheder indenfor sport og outdoor. Selvom uret er bygget med mange funktioner, er det ikke maskulint i sit udtryk. Det vil være naturligt at vælge et af disse garmin ure som kvinde.

Tilbud på Garmin pulsure til damer

Hos INTERSPORT er vi prisdygtige når det kommer til Garmin. Vi har altid konkurrencedygtige priser på alle pulsure og multisportsure. Hvis du leder efter et stærkt dame løbeur finder du det her. Det har altid været billige at anskaffe sig et kvindeur som kan bruges til løb, cykling, svømning eller noget helt tredje. Alle ure kommer med muligheden for udskiftning af urrem, så du kan få et feminint og stilet rem som passer til dit outfit.

Vi har tilbud på vores Vivofit modeller som er de foretrukne aktivitetsure at have. Mange kvinder vælger Vivofit og Vivosmart som ure at starte med. Mange af vores avanceret pulsure til kvinder, er nedsat til en konkurrencedygtig pris. Du kan shoppe multisportsure, urremme, opladningskabel samt pulsbælter.

Find det GPS/puls/multisportsur som du leder efter. Antal egenskaber afhænger af prisen. Er du nybegynder anbefaler vi at købe Vivofit/vivosmart og Garmin Foreunner. Er du derimod øvet anbefaler vi Garmin Forerunner/Garmin Fenix 3. Hvis du går ekstremt meget op i din sport og vil slå nye rekorder er Garmin Forerunner 935 og Garmin Fenix 5 de ure du skal have. Du har altid 30 dages fuld returret og kan bytte i alle INTERSPORT butikker og online.