seo-assets

H2O modetøj til kvinder

Når man snakker om et dansk brand som virkelig har været hotte og nu er tilbage i sin bedste periode er H2O sportswear. Det danske brand opstod i 1982 og har siden hen været kendetegnet ved retro tøj. Det karakteristiske trefarvede logo og de klassiske badesandaler blev det helt store modehit. Som dametøj har H2O et spændende udvalg. Med beklædningsmuligheder som t-shirts, hættetrøjer, gummistøvler, regntøj og andet har H2O noget til enhver outfit.

H2O har eksisteret i mere end 30 år. Deres brand er kendetegnet ved enkelt men retro inspireret tøjstil. Hvis du har været på udkig efter noget retro dametøj indenfor sportens verden er H2O brandet. Man er næsten ikke i tvivl om hvilket brand vi snakker om når det klassiske trefarvet logo vises. H2O sportswear har designet både modetøj men også sportstøj samt hverdagsartikler til kvinder. Udvalget er varierende og passer til det danske vejr. Du kan finde vinterjakker, regntøj, sportstasker, t-shirts osv. Du kan sammensætte en helt kollektion af smart dametøj.

H2O er blevet ’in’ igen

Det er svært ikke at være begejstret for H2O. Det danske brand har på rekordtid formået at komme ud med en fantastisk flot kollektion af smart sportstøj til kvinder. Hos INTERSPORT er vi helt vilde med det danske brand. For glæde for dametøjet fra H2O håber jeg du kan se her på siden. Vi har håndplukket og udvalgt det smarteste og nyeste tøj.

Der var en periode i starten af 2000’erne hvor brandet havde en stille periode. Dette er bestemt ikke tilfældet. Der er skruet op på alt fra pasform, komfort til design og udseende. Det hele er gjort smart og lækkert til damen der elsker H2O. Hvis du har en svaghed for H2O er du kommet til det rette sted. Hos INTERSPORT har vi både fashion og performance dametøj på webshoppen.

Find hele udvalget af sporty dametøj hos INTERSPORT. Vi tilbyder fri fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Du kan altid bytte dit dametøj og sko indenfor 30 hvedage.