seo-assets

Puma til kvinder

PUMA er et verdensomspændende sportsbrand, der helt tilbage i 1924 blev grundlagt af to tyske brødre i byen Herzogenaurach. Det hele begyndte i deres mors vaskeri, hvor de første spadestik til en skokollektion blev taget. Det tog for alvor fart, efter at de fik overtalt den amerikanske sprinter, Jesse Owens, til at løbe i deres sko under De Olympiske Lege i 1936. Han vandt herefter fire guldmedaljer, og det blev begyndelsen på stor anerkendelse af PUMA blandt sportsfolk. I dag er PUMA et af verdens førende brands inden for kategorien og tilbyder sportstøj til fodbold, løb, træning, golf og motorsport. Brandet fokuserer på fire kerneværdier i fremstillingen af deres produkter. De er modige og ikke bange for at tage chancer. De er selvsikre og gør alting med stor overbevisning. De er målrettede og lader ikke noget stå i vejen for deres drømme og visioner. Og sidst men ikke mindst, så er de glade og lever for at spille spillet, men med hjertet på det rette sted.

Stort udvalg af Puma til kvinder

Er du glad for at være fysisk aktiv, uanset om det er på den ene eller anden måde, så er det altid vigtigt med det rigtige tøj og udstyr, som kan fremme din præstation, hvad end du løber, cykler, går i fitness eller dyrker en bestemt sportsgren. PUMAs logo er en springende tiger, hvilket nemt associeres med en aktiv livsstil, hvor der er fart over feltet. Dykker du lidt ned i deres store udvalg af kvalitets-træningstøj, så bør du ikke gå forbi PUMA Fierce til kvinder. Her finder du en cool sko, som især egner sig godt til timerne i fitnesscentret. Skoen giver dig en blød og komfortabel oplevelse samt en let og smidig fornemmelse omkring foden, og dermed får du de optimale betingelser for din træning. Som en ekstra finish er PUMA Fierce designet uden snørebånd, og du skal derfor ikke bekymre dig om, at de går op undervejs. Træningstøjet fra PUMA er ideel i mange forskellige sportslige sammenhænge. Både til gymnastik og yoga kan du også regne med at finde blødt og lækkert tøj, som blot vil gøre træningen til en sand fornøjelse.

Find det nyeste Puma til kvinder online

Hos INTERSPORT kan du glæde dig til at blive inviteret ind i et stort univers af PUMA træningstøj til kvinder. Vi tilbyder alt lige fra smarte toppe, sports BH’er og tights, til shorts, trøjer og diverse udstyr. Alt sammen designet i flotte farver og mønstre, som får dig til at føle dig unik og dermed klar til at yde dit bedste. Når du handler her hos os, får du fri fragt og lynhurtig levering. Derfor kan du altid med fordel handle her på vores webshop, og kan du slet ikke få nok af INTERSPORT, så glem ikke at melde dig ind i vores Club. Som medlem her får du adgang til en masse spændende fordele, som fx invitationer til events og gode råd om kost og træning.