seo-assets

Vinterstøvler til kvinder

Der er rigtig meget fokus på mænd når man snakker fodbold. Det er dog sådan at vi har nogle rigtige seje og dygtige kvinder når vi snakker fodbold. Så sent som i sommeren 2017, nåede kvinderne til EM finalen og vandt sølv. Det er en præstation som virkelig fik sat fokus på kvinder og fodbold.

Det vil vi hos INTERSPORT gerne støtte op under. Derfor har vi i samarbejdet med de største fodboldbrands i verden, lavet denne kategori til kvinder. Her på siden finder du alle fodboldstøvler til kvinder. Det er de kendte modeller som Nike MercurialAdidas Nemeziz, Nike Hypervenom, Adidas X og mange flere. Mange af fodboldstøvlerne som findes her på siden er designet som unisex modeller og passer derfor både til kvinder og mænd. Nike og Adidas er også begyndt at designe fodboldstøvler som kun er til kvinder. 

Stort udvalg af fodboldstøvler

Der er rigtig mange fodboldstøvler på markedet. Der findes forskellige typer af støvler til positionerne på banen. Nike Hypervenom og Nike Mercurial er udelukkende skabt til angrebsspillet. Støvlerne er lette, har et godt touch og kræft bag sparkene. Hvis du spiller på midten er Nike Magista og Adidas Ace de foretrukne modeller som har fokus på boldkontrol og de præcise afleveringer. Er du stopperen der sikrer at dit hold, holder cleansheet, så er Nike Tiempo og Adidas Copa det sikrer valg.

Find de nyeste vinterstøvler online

Her på siden finder du et stort udvalg af fodboldstøvler til kvinder. Vi har den kendte modeller som Katrine Veje, Pernille Harder og Nadia Nadim spiller med. Du kan prøve fodboldstøvler i din lokale INTERSPORT butik. Husk du altid har 30 dages byttegaranti.