seo-assets

Badedragter til kvinder

I dagens modebillede ser vi, at badedragten til kvinder har fået en renæssance, da flere og flere kvinder benytter den. Badedragter er produceret i fantastisk komfortable designs, der har en opstrammende effekt på kroppen. Når man ifører sig en badedragt, får man straks lyst til at kaste sig ud i bassinet eller havets bølger, da der ikke er noget, som holder en tilbage. En lækker badedragt giver stor bevægelighed og komfort, og det er derfor den optimale løsning for dig, som ikke vil se dig tilbage, men blot svømme derudad.

At finde den rette badedragt handler om komfort og materiale. I gamle dage blev badedragter designet med ben og arme for at dække mest af kvindens krop. Det gav udfordringer i forhold til snit og pasform. Badedragter med ben blev ikke så populært som man turde håbe på. Det resulterede I at badedragterne blev designet med større frihed og flotte designs. Her på siden har vi samlet nogle af de allermest populære badedragter på markedet. Du kan fremhæve dine kvindelige former med et smart design og snit. Hvis du derimod foretrækker det enkle og sporty har vi også badedragten til dig. Lad dig forkæle af udvalget af badedragter hos INTERSPORT for kvinder.

Hos INTERSPORT har vi et bredt og spændende udvalg af badedragter til kvinder. Vores sortiment indeholder både de klassiske og neutrale badedragter samt de mere farverige varianter. Vores badedragter til kvinder er fra kendte mærker som Speedo, Arena og Etirel, der alle er kendt for at producere badedragter i en fantastisk kvalitet. Her på siden kan du lade dig inspirere af vores store udvalg af badedragter og se, om der er en badedragt, der passer til din smag og dit behov.

Stort udvalg af badedragter

I og med at badedragter i dag bliver lavet i flotte og moderne designs, er det helt forståeligt, at flere og flere kvinder iklæder sig badedragten, når det er blevet tid til en strandtur. En badedragt har en opstrammende effekt, og den støtter og fremhæver det bedste ved kvindens figur. Hvis du elsker at lege rundt i bølgerne, når du er på strandtur, kan en badedragt være den optimale løsning. Du kan svømme og lege rundt i det store, åbne hav, uden at du behøver at tænke over, hvordan din badedragt sidder. Dette er en klar fordel i forhold til bikinien, da man ikke altid ved, hvor man har den, når man begiver sig ud på dybt og livligt vand.

Når det handler om badetøj, er den vigtigste faktor, at du føler dig tilpas i det. Her kan en lækker, stilfuld og feminin badedragt være den, som giver dig lyst til at gå op og ned langs strandkanten i sommermånederne.

Badedragter til svømmehal og stranden

Svømmetræning giver god form, smidige muskler og en flot krop, og hvem vil ikke gerne have det? Svømmetræning er fantastisk for kvinder, da det får de store muskelgrupper til at arbejde samtidig med, at det øger kroppens smidighed. Man hører ofte folk sige, at svømning er kedeligt og ensformigt, hvilket ikke er rigtigt. Når du svømmer, kan du veksle mellem mange forskellige stilarter, og du kan veksle mellem høj og lav intensitet. Du kan vælge svømmestil ud fra hvilke muskler, du ønsker at træne. En svømmestil som 'crawl' vil særligt træne dine arme, bryst, mavemuskler, hofter og lår, mens brystsvømning særligt træner inder- og yderlår, det øverste af brystet samt overarmene. Svømning er blevet en populær sport blandt kvinder i dag, da det er en fantastisk motionsform til at få sat gang i forbrændingen. Svømning siges at være god for både humøret, musklerne og huden. Mange travle mennesker bruger desuden svømning til at nedsætte stressniveauet, da det har en afstressende effekt, at bevæge sig rundt i vandet som en fisk iklædt sin dejlige og komfortable badedragt.

Når det kommer til svømmetræning, er badedragten klart den mest anvendte. Badedragtens komfort og tætsiddende design gør den yderst velegnet til svømmetræning. Det gælder både, hvad enten du er motionist- eller konkurrencesvømmer. Hos INTERSPORT vil vi altid anbefale badedragten til svømmetræning, da man ønsker noget tætsiddende, når man bevæger sig rundt i svømmehallens bassin. Vores smarte badedragter kan sagtens bruges til både strandture, og ture i svømmehallen i de koldere måneder, da de giver dig et flot look og en god komfort både på land og i vand.

Find de nyeste badedragter online

I dag kan du få din badedragt med bøjle eller med skørt. Badedragter med skørt kan anbefales til kvinder med former, da de ikke giver frit spil til dele af kroppen, som vi måske heller vil skjule en smule. Badedragter bliver både produceret med åben ryg, lukket ryg og u-udskæring på ryggen. Andre modeller kommer med lav udskæring ved hoftebenet. Med andre ord indeholder vores sortiment af badedragter til kvinder et bredt udvalg, der sikrer, at du kan finde lige den badedragt, som passer til din smag og dit behov.

En badedragt skal sidde godt til kroppen. Et godt tip i forhold til køb af badedragter er, at man skal købe dem lidt ekstra stramme, da de giver sig en smule, når de kommer i kontakt med vand. Hvis du ønsker at prøve din badedragt, før du handler, kan du finde den nærmeste INTERSPORT butik her.