seo-assets

Bikinier til kvinder

Bikini sæsonen er snart at finde igen. Det handler om at finde den rette bikini som passer dig. Nogle foretrækker to- delt bikini, hvor du har toppen og underdelen for sig selv. Andre kvinder er mere til den klassiske badedragt. 

Sommerdagene kommer nærmere. Der findes intet bedre end dage hvor temperaturen rammer de magiske 20 grader eller mere. Det er dage hvor vejret giver anledning til besøg på stranden. At ligge på stranden, læse en bog, nyde solen og tage en forfriskende dukkert er dejligt. Der er dog en ting som næsten er uundværligt og det er den rigtige bikini. Med den rette bikini eller badedragt er du klar til at komme ud og nyde det sommerlige vejr.

Hos INTERSPORT finder du et spændende udvalg af flotte bikinier og badedragter fra store brands som Arena, Speedos, Hummel og Firefly. Vi har samlet et bredt og varierende udvalg af badetøj, så du ikke skal gå på kompromis, med din egen stil og smag. Det er vigtigt at finde netop den bikini som passer til dig, som sidder godt og den der får dig til at føle dig tilpas.

Stort udvalg af bikinier

Der findes intet værre end at købe en bikini, blot for at have en til stranden. At vælge den rette bikini kan være svært. Det er næsten som at købe et par bukser eller en kjole. Det skal være den rette. Den skal sidde godt. Der er heller ikke meget ved en bikini hvor toppen sidder perfekt, men underdelen sidder ubehageligt. Det er derfor vigtigt at bikinien sidder tilpas på kroppen, både overdelen samt underdelen.

Alle kvinder og piger er forskellige. Vores kroppe er forskellige. Vores stil er forskellig. Det betyder også at der ikke findes en bikini som sidder perfekt på alle kvinder. Hvis du har en stor barm, kræver det ekstra støtte i bikinitoppen. Hvis du har steder på kroppen, du gerne vil have løftet, vil en ’push-up’ bikini være det rette valg. Det kan også være at du helst vil have en bikini som åbnes foran eller som har stropper bagpå.

Pasformen er lige så vigtig som designet. Det skal være en bikini som du synes er dig. Hos INTERSPORT har vi blot håndplukket et så bredt og feminint udvalg af bikinier til hver en personlighed. Vi har den klassiske sorte bikini. Vi har farverige bikinier. Vi har bikinier med print. Der er blevet lagt vægt på at finde forskellige designs, pasforme og udskæringer, så alle kvinder kan finde den perfekte bikini.

Find de nyeste bikinier online

Vær up-to-date med det nyeste sortiment af bikiner og badedragte hos INTERSPORT. Vi har samlet en masse smukke bikinier, som kan få dig til at føle dig endnu smukkere. Vores udvalg gør det muligt at skabe din egen stil. Du kan mixe og matche bikini toppe med nederdel. 

Køb dit badetøj online hos INTERSPORT. Hvis du ønsker at prøve badetøjet først, kan du besøge din lokale INTERSPORT butik. Kender du allerede til din størrelse ved brystet og talje, kan du bestille online på INTERSPORT.dk. Her sørger vi for at leveringen bliver betalt af os. Vi sørger for at leverer indenfor 1-3 hverdage. 

Skulle du gå hen og fortryde dit valg af badetøj, bikini eller badedragt, har du 30 dages byttegaranti. Er du kommet helt i tvivl, om du har valgt den rette bikini, så bytter vi indenfor 14 dage, hvor du kan få refunderet din ordre.