seo-assets

Cykeljakker til kvinder

Er være på farten når vejret er værst, kan være udfordrende for selv den mest erfarne rytter. Hvis du elsker at komme afsted på cyklen og vejret ikke skal trodse dig, kan en cykeljakke være en god ide. En cykeljakke er designet i en letvægt materiale med vind beskyttelse og ekstra lomme til energibar, vandflasker og mindre genstande. Hvis vejret ikke er en bekymring men du gerne vil være godt klædt på, så vælg cykel med en jakke specielt til formålet. Du kan ligeledes kombinere det med cykelshorts og cykelhjelm.

Hos INTERSPORT arbejder vi tæt sammen med vores forhandlere. Det betyder vi sammen afprøver og finder ud af hvilke cykeljakker som performer bedst. Ser man på brands som Newline og Pro Touch har de formået at lave en række funktionelle cykeljakker. Det er jakker som holder vind- og vand ude og lader dig ånde selvom regnen står ned i stænger. Lad ikke din cykeltur bliver ødelagt af dårligt dansk vejr.

Find de nyeste cykeljakker online

Hvis du leder efter cykeljakker eller bikejakker til spinning eller landevejscykling, så finder du det her. Vi tilbyder et spændende udvalg af funktionelle og smarte jakker. Alle jakker er udstyret med en vind- og vandafvisende effekt som samtidig lader kroppen ånde, selv når regnen står ned i stænger. Mange af jakkerne er udstyret med reflekser, som gør det sikkert at cykle om aftenen eller morgenen.

Køb dine jakker til cykling hos INTERSPORT. Er du i tvivl om din størrelse, har du altid mulighed for at besøge din lokale INTERSPORT butik og prøve størrelsen. Hvis du allerede ved hvilken størrelse og model det skal være, så køb den online. Her tilbyder vi fragtfri levering indenfor 1-3 hverdage. Skulle cykeljakken mod forventninger ikke leve om til dine krav, kan du bytte indenfor 30 hverdage. Husk du samtidig har 14 dages fuldreturret hvor du kan få pengene retur. Vi håber du får en god cykeltur!