seo-assets

Vinterjakker til kvinder

Det er for alvor blevet koldt herhjemme i lille Danmark, og vinden er blevet køligere. Det er ikke længere muligt at være udenfor med en sommerjakke længere, da vinden går lige igennem og giver en ubehagelig kold komfort. Hvis du virkelig ønsker en varm, behagelig og komfortabel pasform, så skal du have fat i en jakke der egner sig til udendørs brug. Det er en udendørsjakke som er varm, vindafvisende og vandafvisende, god varmeisolering og med aftagelig hætte. En udendørs jakke er ofte bestående af dunfjer som giver en super isolering og et softshell materiale som sikrer at vand og vind forbliver ude. Vi tilbyder udendørs jakker i mange varianter fra de helt store outdoor brands som TensonColumbiaPeak PerformanceMcKINLEYThe North Face og H2O. Vores udendørs jakker er alle målrettet imod kvinder som ønsker en udendørs jakke med god varmeisolering med et smart og feminint look. Hvad enten du søger en vinterjakkerregnjakker eller skijakker så kan du finde noget til enhver smag. Hos INTERSPORT vil vi have at du finder lige netop den type outdoor jakker som du har behov for. Faktisk kan vi tilbyde mere end 100 forskellige typer udendørs jakker til kvinder, med hver deres udendørs kvaliteter og egenskaber.

Stort udvalg af vinterjakker

Efteråret har for alvor sat sit spor herhjemme, og det er nemt at mærke at temperaturen ikke kommer meget over de 10 grader længere. Sommeren er slut, og vindstyrken er lige skruet et par meter i sekundet op. Det betyder at du søger efter varmere jakker som kan klare den kolde periode. Hos INTERSPORT har vi et spændende udvalg af efterårsjakker til kvinder, og vores sortiment er bestående af mere end 100 forskellige outdoor jakker. Både den korte model, den regulære og den lange. Generelt for vores efterårsjakker er at de afgiver en god varme til kroppen og holder vinden ude. Vores efterårsjakker er lidt tyndere end udvalget af vinterjakker, men er designet til efterårets vejr. Du kan være sikker på at du finder flere typer varianter fra vores helt store udendørs leverandører som SalomonH2OJack WolfskinCMPTensonThe North Face og mange flere. 

Vælg imellem efterårsjakker og vinterjakker

Du ejer uden tvivl en sommerjakke, og du kan mærke når du træder udenfor på en kold, oktober, november, december morgen at jakken er alt for tynd og ikke hjælper med at afvise den kolde vind. Det er ikke længere nok blot at have en tyk fleece eller sweatshirt indenunder din sommerjakke. Det er helt naturligt at en sommerjakke ikke kan bruges som helårsjakke med mindre du er en viking og ikke frygter kulden. Er du derimod blandt størstedelen af den kvindelige befolkning som foretrækker en varm og komfortabel vinterjakke som kan klare selv den værste snestorm og hård kuling, så er det vinterjakken du skal ud og have fat i. En klassisk vinterjakke er defineret med den har god varmeisolering, ribkant ved håndled og taljen, så kulden forbliver ude samt en super komfortabel pasform med store sidelommer til opbevaring af mindre genstande. Om du er til en kort eller lang vinterjakker, er smag og behag, men INTERSPORT anbefaler at du anskaffer dig en vinterjakke som passer til dit behov. Vælg en vinterjakke med god varmeisolering, god komfort og en vinterjakke hvor du føler dig feminin og der er plads til at bevæge dig frit.

Find de nyeste vinterjakker online

Når sneen falder i Danmark, ofte december, januar og februar så er det måske skijakken du skal finde frem. Det kan også være du skal på skiferie og mangler en super komfortabel og smart skijakke, men hvad er det du skal være opmærksomhed på? Vi sælger kun skijakker som alle lever op til de forventninger og krav som en skijakker skal kunne klare: Snefang, sidelommer, justerbar hætte og ærmer, forstærket syninger, åndbar, vind og vandafvisende, fri bevægelighed og god komfort. Du kan være sikker på at hvis du køber en skijakke hos INTERSPORT, så lever den op til alle krav for en skijakke. Det er blot at vælge den skijakke som har den bedste pasform og fit for dig, og hvilken skijakke som passer til dine skibukser. Når du står i minusgrader, skal det ikke kunne mærkes. Når du ønsker at kunne bevæge dig eventuelt på ski eller snowboard, skal du kunne gøre det. Vi anbefaler at du køber en skijakke hvis du skal på skiferie, eller har svært ved at begå dig udenfor i kolde tider. Alle vores skijakker kommer fra topkvalificeret udendørs mærker som vores eget McKINLEY samt Salomon, Tenson og The North Face.

Husk at vores kundeservice kun er et opkald eller en mail fra at kunne hjælpe dig, og vi vil altid gøre vores bedste for at du får svar på de spørgsmål du måtte have.