seo-assets

Regntøj til kvinder - Stort udvalg af regntøj online

Det danske vejr er altid svingende, men ofte oplever vi at regnen trods alt altid kigger frem over det danske vejr, uanset om det er sommer, efterår, vinter og forår. Det betyder også at en løsning som et par regnbukser og regnjakker er en nødvendighed hvis du vil undgå at komme frem til din destination i vådt tøj. Der findes intet værre end at bruge sin dag i vådt tøj som først er tørt efter et par timer. Den bedste og praktiske løsning er at købe et sæt regntøj som sagtens kan ligge i skabet når regnen ikke kigger frem. Hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af regntøj, regnbukser og regnjakker til kvinder til alle slags regnvejrsforhold. Du finder en masse smart og funktionelt regntøj fra nogle af vores største outdoor brands som H2O, McKinley og Tenson. Her på INTERSPORT.dk finder du regntøj som afviser regn og vind, og samtidig holder dig varm. Vores kategori af regntøj til kvinder finder du her. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at købe et helt sæt. For alle delene gælder det dog, at det er fremstillet i funktionelle materialer, der giver dig en god komfort.

Smart og funktionelt regntøj med højt vandsøjletryk

Nogen gange kan regnen være så kraftig at trykket af vandtrykket kommer igennem regntøjet. Det er ikke alt slags regntøj der kan klare det tryk, og det betyder at materialet ikke er ”hurtig” nok til at afvise den mængde regn som kommer. Det kræver et regnsæt som er specieldesignet til formålet at kunne klare op til 10.000mm tryk. Det er dog ikke nødvendigt at have regntøj som kan klare et regntryk så kraftigt. Ofte ser man regnsæt som kan klare mellem 2000-5000mm og det er som regel også nok til det danske regnvejr. Jo højere vandtætheden er, desto mere vandtæt er regnjakken. Hvis du skal være på den sikre side og kigger efter regntøj til dig som kvinde, så vil INTERSPORT anbefale at kigge efter regntøj med mindst en vandtæthed på 5000mm, som du kan finde online her.

Billigt regntøj med god komfort til kvinder

Vores udvalg af regntøj til kvinder er meget varierende og der tilbydes forskellige typer af regntøj, regnbukser og regnjakker til forskellige behov. Leder du efter billigt regntøj kan du forvente at kvaliteten stadigvæk er i top. Alt vores regntøj er vandafvisende, men vandtætheden er forskellig baseret på brand og pris. Hvis dit behov er for en regnjakke samt et par regnbukser som skal kunne klare et kraftigt regntryk på mindst 5000mm, så stiger prisen ligeledes. Er du ude efter et regnsæt som er vandafvisende, men også er smart og funktionelt vil INTERSPORT anbefale Tenson og McKinley som foretrukken brands.

Vandtætheden er den vigtigste faktor for valget af regnjakke, men at regntøjet også er åndbart er en lige så vigtig faktor. Det er vigtigt at dit regntøj kan ånde når regnen rammer tøjet, ellers kommer dit regntøj til at føles som en sauna. Det er en balance mellem komfort, mesh paneler og den rigtige pasform som sikrer at dit regntøj ikke bliver ubekvemt at træde i, for alternativet er en våd gå, cykel eller løbetur. 

Der findes intet værre end at have vådt tøj når man cykler. En lang cykeltur hvor du allerede efter få kilometer er drevvåd føles trist og ulækkert. Der findes så meget smart regntøj nu, at man næsten kun er sig selv undskyldt hvis man bliver våd. Hos INTERSPORT har vi regntøj i alle prisklasser, men kvalitet i højeste føre. Du kan finde regntøj i sprudlende farver som er smarte og sporty. Du kan også vælge det mere klassiske regntøj i sort udgave med højt vandsøjletryk. Lad ikke regnen blive en udfordring når du skal cykle eller gå tur med hunden.

Køb regntøj, regnbukser og regnjakker til kvinder hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT har vi valgt udelukkende at arbejde sammen med de største outdoor brands som er specialister i at designe regntøj som er bekvemt, åndbart og vigtigst af alt, er regntæt. Udvalget af regntøj til kvinder afspejler forskellige behov: Nogle ønsker det bedste af det bedste, andre ønsker det billigste regntøj som kan klare et dansk regnvejr vandsøjletryk. Uanset hvad dit behov er, så finder du et spændende udvalg af regntøj hos INTERSPORT hvor du kan være sikker på at næste gang regnen kigger frem, så er du klædt på til anledningen. 

Hvis du har spørgsmål til regntøjet, hvad enten det måtte være, så sidder vores regntøjs specialister (kundeservice) klar til at besvare dit opkald eller mail.