seo-assets

Cykeltights til kvinder

Der findes intet bedre end at tage sin cykel og bare suse derudaf. Ingen bekymringer, ingen stress, bare den danske natur og vind i håret. Hvis du er en af dem der kan lide at cykle langt og længe, så skal du anskaffe dig et par cykelshorts/tights.

Alle de cykeltights som vi tilbyder er designet i et elastisk og holdbart materiale. Det betyder at du kan bruge dine cykeltights flere gange uden det bliver slidte og ødelagt. Især friktionen mellem sæde og materiale bliver udfordret. Her kommer det holdbare og elastiske materiale ind i billedet.

Find de nyeste cykeltights online

For at man kan holde til at cykle længe, kræver det en cykelpude. Ens muskler i ballerne bliver overbelastet og efter længere tid kan det gøre ondt. Cykeltights med cykelpude er til dig der kan lide at cykle langt og længe. Det er ikke en nødvendighed at have en cykelpude, men du finder ikke mange cykelryttere som ikke har en. Efter en cykel tur på 20+ kilometer kan det nemt mærkes, næste gang du sætter dig på cyklen.

Find et spændende udvalg af cykeltights og shorts til kvinder. Craft, Newline og Pro Touch er alle cykelbrands som du finder her på siden. Prøv dine cykelshorts i en af vores butikker eller køb fragtfri online.