seo-assets

Stort udvalg af Vans damesko

Når det kommer til canvas sko og retro sneakers, må Vans være favorit til at nævnes. Indenfor damesko har Vans længe været et populært brand. Deres oprindelse kommer fra Californien, helt tilbage i 1966. Siden da har brødreparret James og Paul Van Doren stået fast ved deres canvas silhuet. Det bliver ikke mere amerikaner cool og streetsmart når brandet kommer på fødderne. Når det kommer til damesko har Vans altid været kendt for et stilsikkert, ungt og sporty look. Alle værdierne for ungdom og kultur var i spil.

Der er mange kvinder som synes Vans er et rigtig sneaker brand. Det bliver ikke mere hip’d end med canvas sneakers i den klassiske sort/hvide stil. Brandet er indenfor de sidste år begyndt at få rigtig meget interesse fra de danske kvinder.

Den øgede interesse skyldes det cool og ungdommelige design som ikke fås andre steder

Køb Vans damesko hos INTERSPORT

Udvalget er håndplukket og de kendte klassikere som Vans U Old Skool og Atwood er begge at finde her på siden. Vans er ikke kun skater sko længere. Modeverdenen har taget det praktiske design til sig. Kombineret med et slidstærkt materiale og fleksible sål er looket gået fra skatermiløjet til mode/sportsuniverset. Det er sjældent man møder et brand i så vild en udvikling som Vans.

Tag dine nye Vans damesko på fødderne og skab et outfit som folk bemærker. Det klassiske design giver en coolness til hverdagen. Om det er sko til arbejde, fritid, fest eller sportsbrug, så er Vans et godt bud. Hos INTERSPORT finder du de mest populære damesko fra brandet. Du behøver ikke være skater for at bruge Vans. Det hurtigvoksende brand er for alle som ønsker at være ung med de unge. Et brand som vækker nostalgien frem og giver komfort og stil til din hverdag.