seo-assets

Tracks by Les Deux - Løbetøj

Når det kommer til løbetøj og dansk design, må man sætte skarpt fokus på et nyt brand, Tracks By Les Deux. Siden 2009 har brandet eksisteret og grundlaget var en t-shirt. Historien bag brandet starter da to venner designer en t-shirt som bliver startskuddet på brandet. Målet var at kombinerer to verdenen: Det fine Nordsjælland med de mørke toner fra Nørrebro. De to venner havde samtidig stor interesse for den skandinaviske natur og indenfor løb. Tracks By Les Deux blev en anden gren af Les Deux universet som er målrettet løb. Brandet differentierer sig indenfor løbetøj, ved at designe smart og enkelt design som er funktionelt og i suveræn kvalitet. Tøjets pris afspejler den høje kvalitet som giver de bedste vilkår for performance i ekstreme fysiske udfordringer. Tracks By Les Deux kommer fra modebranchen, og det ses tydeligt med deres moderne og skandinaviske print mønster og farver.

Stort udvalg af Tracks By Les Deux

Det har altid været naturligt for TBLD at skabe funktionelt løbetøj der var kraftig i kvalitet og holdbarhed. Der er tænkt over alle udfordringer og valg af materiale. Tøjet er lavet af Oeko-Tex certificerede materiale til hensyn for både dig som løber og naturen. Siden deres første t-shirt er det gået rigtig stærkt med deres produkter. Det har betydet et større udvalg af løbetights, løbetrøjer, løbet-shirts og løbetoppe til både mænd og kvinder. Hele fundamentet har været at tage noget street look-a-like og kombinerer det med noget enkelt men unikt. Les Duex betyder ’begge’ og er grundlaget for at blande forskellige kulturer til et stærkt løbebrand.

Find det nyeste Les Deux løbetøj online

Hos INTERSPORT er vi glade for at kunne tilbyde et spændende udvalg af løbetøj fra Tracks by Les Deux. Vores udvalg består af mange typer beklædning som tights, t-shirts, toppe mm. Du kan forvente at løbetøj fra Les Deux kommer i høj kvalitet og er tiltænkt til at kunne klare alle typer udfordringer. Uanset om du er kvinde eller mand, så har vi smart dansk løbetøj fra et ungt og hipd løbebrand. Du kan se udvalget af Les Deux her på siden, eller besøge din lokale INTERSPORT butik. Vi tilbyder altid GRATIS fragt og hurtig levering på webshoppen samt 30 dages bytteret.