seo-assets

Rygsække, Vandresække og trailtasker online til mænd

Som stor udendørs entusiast handler det om at have det rette udstyr med sig. En rygsæk er uvurderlig ikke at have med sig når man vandre afsted eller skal holde ferie i det fri. Med en rygsæk kan du få alt bagage med dig så du er lastet op til turen. Det er blot vigtigt at vælge en rygsæk der passer til din ryglængde, størrelse og muskelmasse.

Sådan vælger du den rette rygsæk som mand

Det handler om komfort når man bærer på en rygsæk med indhold i. Det kan skade ryggen ikke at finde den passende størrelse. Det helt grundliggende ligger I at rygsækken skal sidde tæt ved ryggen. Hoftebæltet skal sidde tæt om hoften, så vægten bliver lige fordelt på ryggen. Som hovedregel kan man sige at ca 60-80% af vægten bæres på hofterne. Derfor er det vigtigt at finde en rygsæk som passer til rygstrukturen.

Der findes nogle regler for korrekt størrelse af rygsæk som du kan bruge:

  • Hvis du løfter dit ben, så dit lår er 90 grader i forhold til din overkrop, skal hoftebæltet være i samme højde som oversiden af dit lår.
  • Der skal være ca 10 cm fra spændet til punktet hvor remmen er fastgjort, når skulderstropperne er løst.
  • Skulderstropperne skal følge din skulders struktur og position. Det er vigtigt at der ikke bliver trykket på halsen eller den gnaveri armhulen.

Hos INTERSPORT har vi et stort udvalg af sports rygsække, vandre rygsække samt overlevelsesrygsække. Det er vores mission at have det bedste udvalg tilgængelig så vi kan dække flest områder. Det betyder at du kan finde rygsække fra Haglöfs, McKINLEY og Salomon som er førende indenfor deres område. Køb dine rygsække online hos INTERSPORT og få gratis levering indenfor 1-3 hverdage.