seo-assets

Asics til mænd

I mere end 60 år har ASICS leveret sportstøj til trænings- og løbeentusiaster i hele verden. Det japanske brand begyndte dets succesfulde rejse som producent af basketball-sko, men siden har de udvidet sortimentet og har i dag fokus på især løb. ASICS stræber efter at producere kvalitets-træningstøj, der fremmer ikke kun sundheden, men også motiverer mænd og kvinder til mere træning. Mr. Kihachiro Onitsuka, der står bag det populære brand, tror på, at man kan skabe det ultimative sportstøj ved at lære af og observere kroppens behov ved fysisk aktivitet. Teknologiske fremskridt gør det muligt at skubbe grænserne og på den måde skabe unikke produkter, der både er holdbare, kvalitetssikret og i et uimodståeligt design.

ASICS løbesko og løbetøj til mænd

Til den løbeglade mand er der masser af gode ting at finde fra ASICS. Smart og anderledes designs går igen mange steder i deres kollektioner og er med til at gøre dem til et unikt brand på markedet. Løber du meget, så ved du også, hvor vigtigt det er med behageligt tøj, der er åndbart og luftigt, men som stadig holder dig varm på de koldere dage. Samtidig er de rette løbesko essentielle for din præstation på løbeturen. Hvis ikke du løber i sko, der passer til din løbestil og har den rette stødabsorbering, så risikerer du i høj grad at få skader, og dermed bliver der lynhurtigt slukket for dit løbeeventyr. Det kan derfor godt betale sig at bruge lidt ekstra tid og penge på at finde det helt rette udstyr, og med ASICS er du sikret både kvalitet og komfort helt uden at gå på kompromis med designet. Du finder nemlig altid både tøj og sko i mange flotte farver.

ASICS løbesko til mænd kommer i mange forskellige modeller alt efter, hvad der passer dig og din løbestil. Måske har du allerede undersøgt, om der er nogle for dig, men hvis ikke vil vi hos INTERSPORT gerne præsentere dig for ASICS Kayano – her får du nemlig en super god løbesko, hvis du har tendens til pronation. En kile på indersiden af skoene sikrer dig en mere stabil løbeform, hvilket også er med til at forhindre skader. En anden sko, der er værd at tage et kig på, er ASICS Nimbus. Her finder du til gengæld en mere neutral løbesko til mænd, men hvor du stadig får en stor mængde stødabsorbering. Du får desuden en ydersål med et godt greb, der gør det problemfrit at løbe på stort set ethvert underlag og i ethvert slags vejr.

Find det nyeste fra Asics online

Køber du nyt løbe- eller træningsudstyr i dag, så leverer vi gratis i løbet af få dage. Hos INTERSPORT har vi fokus på kundeservice, og det betyder, at du oven i købet får hele 30 dages bytteret på dit køb. Yderligere kan du melde dig ind i vores populære Club INTERSPORT, hvor du får adgang til en masse gode fordele.