seo-assets

New Balance til mænd

Den helt perfekte definition af et par herresko er komfortabel og design. New Balance lever på mange måder op til den beskrivelse. Gør hverdagslooket mere indbydende og spændende med NB som sportsbrand. Med mere end 110 års livserfaring har NB formået at skabe en unik position indenfor sport og brand. Som mand kan der stilles enorm høje krav til ens fodtøj. I et kæmpe univers som New Balance besidder, findes der både sportstøj og modetøj til enhver lejlighed. Sportsbranchen bevæger sig i højere grad i retningen af modebranchen. Det betyder at tøj og sko helst skal have tiltænkt design og fashion ind i produktionen. New Balance har op igennem tiden designet en stor række herre sportstøj og sko til alle formål.

Stort udvalg af New Balanace

Efter mere end 110 år kan New Balance afkrydse erfaring på listen. Deres grundstruktur ligger i sportsbranchen men er flyttet over til dem der elsker casual beklædning og fodtøj. Det du måske bedst husker New Balance for er på brystet af Liverpool FC fodboldholdet. Om du så er Liverpool fan, så kender du til deres storhed som sportsbrand og hvad ved de står inde for.

New Balance løbesko online

Enten elsker du NB eller også er du forelsket i brandet. Deres kæmpe kollektion af sko har gjort mange til fans af mærket. Du kan shoppe dine sneakers til mænd fra New Balance. Hvis pasform, komfort og casual udtryk betyder alt for dig, så er du endt det rette sted. New Balance ligger stor værdi I at fastholde den rette komfort og pasform i deres tøj og sko. Der arbejdes dagligt med den samme gode silhuet som du kender fra 420 og 990 serien.

Hvorfor lave om på en klassiker som folk er vilde med?

Udvalget af NB sko er voksende og hos INTERSPORT tror vi ikke at mærket har toppet endnu. Spørger man mænd som dyrker løber og ønsker et brand til hverdag, så nævnes New Balance. Mærket kan såvel være et af tidens helt store trend. Ruskind sko og fantastisk pasform har aldrig været mere efterspurgt end nu.

Find de nyeste New Balance produkter online

Shop dine klassiske eller afprøv New Balance’s nye herre kollektion af sko hos INTERSPORT. Du kan finde din indre sportsmotivation frem her på siden. Vi har de nyeste New Balance herresko men tilbyder også de klassiske mode modeller. Vælg det populære herrebrand hvis komfort og kvalitet står højt på din liste. Køb dine herresko fra New Balance på INTERSPORT.dk.