seo-assets

Fleecetrøjer til mænd

Ild i pejsen, is på bilruderne og hygge med stearinlys er alle forskellige ting, som vi forbinder med faldende temperaturer. Det er tid til at pakke sommerkjolerne, shortsene og de tynde jakker væk og finde vintertøjet frem. Fleece er her en helt uundværlig del af vores vintertøj, da fleece hjælper os gennem den kolde tid ved at holde os varme og komfortable. Fleece er et blødt og varmeisolerende materiale, som er perfekt til dine vandreture eller ture ned af pisterne på ski, da det er hurtigttørrende. Fleece behøver dog ikke nødvendigvis at anvendes til fysiske aktiviteter, men kan også med fordel bruges på ekstra kolde dage i Danmark, hvor den bløde, smarte og behagelige fleece holder din krop veltilpas.

Her hos INTERSPORT finder du et bredt og interessant udvalg af modeller i fleece, som alle er så komfortable, at de kan være svære at tage af igen. Vi tilbyder smarte fleece fra kvalitetsmærker som for eksempel McKINLEY, Tenson og The North Face. INTERSPORT har fleece til både damerherrer og børn, så hele familien kan blive klædt godt på. De fås i forskellige farver, designs og prisklasser, så du med garanti kan finde det rigtige val af fleece, som passer lige til dig og din familie. 

Hvordan vælger jeg den rette fleecetrøje?

Vi kender alle til, hvor svært det kan være at klæde sig på, når man skal ud i naturen og det omskiftelige danske vejr. 3-lags systemet kan her være den optimale løsning, da det sikrer, at man ud fra forskellige lag tøj kan regulere varmen alt efter vejrforhold og aktivitetsniveau. 

Det første lag i 3-lags systemet kaldes baselayer, og er det lag, som sidder tættest på kroppen. Det lag består typisk af et svedtransporterende og hurtigtørrende materiale. Den vigtigste egenskab er her at transportere fugt væk fra kroppen.

Det er i andet lag kaldet midlayer, hvor de gode kvaliteter og egenskaber fra fleece virkelig kan bruges. Det bløde og varmeisolerende materiale, som kendetegner fleece, er perfekt som midlayer, da det er velisolerende og holder kroppen varm på trods af kolde temperaturer. 

Det sidste og yderste lag kaldes outerlayer, hvis vigtigste egenskab er at holde regn, vind og kulde ude. Dette lag er afhængig af vejrforhold, da det kan variere alt imellem tynde vindjakker til kraftigere skijakker.

3-lags systemet er ekstremt anbefalelsesværdigt, når det handler om at klæde sig godt på til sin skiferie. Men det er i midlertidigt også en god måde, at klæde sig på til andre udendørsaktiviteter. Midlayer udgør især et vigtigt lag, hvor en lækker fleece bidrager til, at kroppen konstant holder sig varm.

Find de nyeste fleecetrøjer online

Der er ikke noget som en behagelig og dejlig fleece, når kulden slår til og er hård ved os. Man kan bruge en fleece til mange forskellige formål, hvilket gør det til et nødvendigt stykke beklædning, du bør overveje at have i garderobeskabet. Tag derfor et kig på vores udvalg af fleece. Vi har hurtig levering og tilbyder ligeledes fri fragt ved køb af alle vores produkter – det gør det nemt for dig at blive klædt varmt på, inden for få dage!

Vores kundeservice sidder klar til at bespare på dine outdoor spørgsmål. Det kan være du har spørgsmål til størrelse, komfort, pris eller lignende, så er du velkommen til at ringe eller skrive en mail.