seo-assets

Vinterjakker til mænd

Føler du at temperaturen for alvor er faldet til et punkt hvor det ikke længere er muligt at have din sommerjakke på, så er det fordi efterår og vinterperioden er over os. Det er generelt i september, oktober og november at man, som mand, skifter sin sommerjakke ud med en udendørs jakke. Enten efterårsjakken, regnjakken eller skijakken afhængig af dit behov. For at det ikke skal være løgn er mange af vores udendørs jakker designet som efterårsjakke/regnjakker, og mange af vores vinterjakker kan fungere som skijakker. Det er blevet super trendy at have multijakker med flere funktioner og lag i selve designet, for at kunne tilpasse sig vejret og ikke slæbe rundt på flere typer jakker. Du kender det måske, at din efterårs jakke ikke er vandafvisende, og du er nødt til at have en softshell regnjakke udenpå, i stedet for blot at have en jakke som kan tilpasse sig efter vejret og dit behov. Generelt for vores udendørs jakker til mænd er at de alle er designet i et maskulint look med fede detaljer og nødvendige udendørs funktioner. Alle vores udendørsjakker har ekstra god varmeisolering og god komfort. Jakkerne er designet til at kunne klare temperaturer ned til frysepunktet, og ønsker du jakker til når temperaturen ender under frysepunktet, så kommer vores udvalg af skijakker ind i billedet. Generelt kan du forvente en fantastisk kvalitet blandt vores udvalg af udendørs jakker hvor du får god komfort, god varmeisolering, behagelig pasform, store sidelommer, aftagelig hætte i et vindafvisende design. Hos INTERSPORT tilbyder vi mere end 110 forskellige typer jakker: efterårsjakker, vinterjakker og skijakker til mænd. Du kan se vores udvalg blandt vores udendørs brands som The North Face, ColumbiaTensonMcKINLEYPeak Performance, Jack Wolfskin, Salomon og CMP.

Stort udvalg af vinterjakker

En fin balance mellem sommervejret og vintervejret kan være en efterårsjakke. Jakken er ofte lidt tykkere end sommerjakken, men væsentlig tyndere end vinterjakken. Det er som regel i september og oktober at efterårsjakker kan være et godt alternativ til en tynd sommerjakke og en alt for varm vinterjakke. Generelt for vores store udvalg af efterårsjakker, er at du kan forvente en vindafvisende effekt i et softshell materiale. Efterårsjakkerne har ribkant ved håndleddet og taljen og der er mulighed for justering for en personlig pasform. Blandt vores spændende udvalg af efterårsjakker har vi store brands og mærker som Tenson, The North Face, CMP, McKINLEY, Salomon og H2O. 

Varmeisolerende vinterjakker til mænd

Det bliver koldere og koldere herhjemme, og vi kan opleve temperaturer helt ned til frysepunktet og måske dage hvor graderne når i minus. Det betyder at din sommerjakke og efterårsjakke muligvis ikke kan være med længere. De er ikke designet til at kunne klare så kolde temperaturer og kraftige vindstyrker. Her er det vinterjakken du skal finde frem. Hvis ikke du allerede har fundet vinterjakken frem, eller stadigvæk er på udkig efter en god vinterjakke med varmeisolering og komfort, så kan du vælge mellem mere end vores 100 forskellige typer outdoor jakker til mænd. Vinterjakkerne er kendetegnet ved at være lidt kraftigere i materialet og generelt er typen af isolering; andefjer eller gåsefjer. Vinterjakken er designet med ribkant ved håndleddet og mulighed for spænding i taljen så vindstød ikke kommer indunder jakken. Du skal have fat i en vinterjakke hvis du allerede i oktober kan mærke at din jakke ikke isolerer godt nok, for det bliver uden tvivl koldere. Du kan shoppe blandt vores spændende udvalg af outdoor brands som Tenson, McKINLEY, Salomon, CMP, The North Face og mange flere. 

Find de nyeste vinterjakker online

Har du lagt planer for vinterferien, at du skal med familien på skiferie og du har allerede købt skijakker og skibukser til familien, men står nu selv og mangler en skijakke hvor du får god komfort og fri bevægelighed. Den type skijakke får du hos INTERSPORT, takket være vores store brands som designer og producerer skijakker med høj kvalitet. Generelt om skijakkerne kan siges at de har snefang, som er alfa omega for at sneen ikke kommer indenunder tøjet. Dertil er skijakkerne designet med tætte bindinger ved håndled og talje, har store sidelommer, en god varmeisolering, en behagelig pasform, og et vind- og vandafvisende materiale, som gør at du kan være i sneen i flere timer af gangen. Uden at mærke de kolde grader. Alternativt kan du også finde skibukserhandsker og huer hos INTERSPORT, og stå med det samlede sæt til skiferien. 

Du skal ikke være bange for at spørge vores søde kundeservice om hjælp eller stille spørgsmål til produktet. Mette, Majda, Simone og Kasper sidder klar til at hjælpe dig.