seo-assets

Løbejakker - Find de nyeste jakker til løb

En løbejakke kan være en super investering når det kommer til løbeturen. Uanset om du står og skal bruge en tynd vindafvisende jakke til forår og sommer, eller du leder efter en kraftigere jakke til efterår og vinter, så har vi måske Danmarks bedste og største udvalg af løbejakker. Vi tilbyder kendte mærker som Nike, Craft, Newline, Tracks by Les Deux samt Kari Traa som er nogle af de førende indenfor løbejakker til mænd og kvinder. Vores udvalg af løbejakker spænder fra klassiske jakker samt mere mode-orienterende modeller. Du kan dog være sikker på at alle modeller er produceret i et funktionelt materiale som er åndbart og svedtransporterende. Nogle modeller er også vind- og vandafvisende. I produktbeskrivelsen, vil det fremstå om løbejakken er vind- og vandafvisende.

Hvornår skal jeg bruge en løbejakke?

Hvis du løber hele året rundt, ved du også godt at selvom du løber dig varm, så er en løbe t-shirt eller en løbetrøje ikke nok når temperaturen rammer frysepunktet. Her er det vigtigt at du finder en løbejakke som kan give dig den fornyende varme som din krop skal have, for du ikke kommer til skade. Hos INTERSPORT har vi samlet nogle af de bedste løbejakker på markedet som kan bruges i visse løbesæsoner, men også løbejakker som kan bruges hele året rundt. Løbejakkerne har specielt fokus på at give komfort, åndbarhed og lethed.

Det kan være en god ide at anskaffe sig en løbejakke til de kolde, men også våde tider. Danmark er kendt for sit ustabile vejr, hvor det ene øjeblik er regnvejr og det andet solskin. Med en løbejakke som er vind- og vandafvisende, bliver du ikke våd og føler dig tyk på løbeturen. At find én hårfin balance mellem en vandtæt og åndbar løbejakke kan dog være svært. Forklaringen er at hvis man vælger en helt vandtæt løbejakke, vil man gå på kompomis med åndbarheden. Selvom man benytter sig af åndbare membraner til vandtættejakker, vil den membran nedsætte stoffets evne til at transportere sved og fugt væk fra kroppen. 

Du kan starte din søgning efter løbejakker hos INTERSPORT. Inden du investerer i en ny jakke, bør du overveje med dig selv hvad du skal bruge den til. Er du på udkig efter en løbejakke som specielt egner sig til at holde dig tør, vil det give mening at finde en vandtæt jakke. Har du derimod brug for en allround jakke som fungerer i alle slags vejr og sæsoner, vil det være en god ide at gå på kompromis med vandtætheden, får at få en mere åndbar løbejakke.

Find løbejakker til mænd og kvinder

Leder du efter en løbejakke, kan du starte din søgning efter inspiration hos INTERSPORT. Både vores webshop og lokale butikker har et flot udvalg af løbejakker fra store løbebrands som Nike, Asics, Puma, Newline, Pro Touch og mange flere. Du kan være sikker på at vi både har vind- og vandafvisende løbejakker samt åndbare løbejakker. Du kan også finde løbejakker med smart mode print samt klassiske løbejakker i sort/hvid. Bestiller du din løbejakke online får du gratis levering når du vælger at afhente din løbejakke i din lokale INTERSPORT butik

Skulle du ligge inde med nogle spørgsmål til vores løbejakker, så sidder vores (løbeeksperter) kundeansvarlige klar til at hjælpe dig, så du hurtigst muligt kan komme ud på farten med det rigtige løbetøj.