seo-assets

Poloer til mænd

Poloer er altid blevet anset som værende tennistøj og til velhavende personer. Den tid er forbi. Poloer er til alle mænd og herre i deres bedste alder. En polo kan på mange måder fungerer som afslapnings t-shirt, men også til de lidt mere fine selvskaber.

En polo til mænd er altid en god ide at have flere af. Det kan med fordel være en ide at anskaffe sig to forskellige farver. Det giver mulighed for at sammensætte forskellige stile afhængig af hvor formelt det skal være. Hos INTERSPORT har vi et spændende udvalg af poloer, blandt andet fra vores eget Etirel brand, men også Kappa, Nike, Tenson samt H2O. 

Find de nyeste poloer online

Poloer eller poloshirts er altså en ide at have i sin garderobe, hvis t-shirten ikke er formel nok. Det kan også foretrækkes at bære polo, hvis du ønsker muligheden for åndbarhed. De fleste poloer har nemlig mulighed for knap åbning ved halsen.

Forestil dig en kombination, mellem en t-shirt og en skjorte. Hvis du leder efter resultatet af det, er poloer det rette valg for dig. Køb dine poloshirts til mænd online og få dem leveret indenfor 1-3 hverdage.