seo-assets

Regntøj, regnbukser og regnjakker til mænd hos INTERSPORT

Det danske vejr svinger når det kommer til vind, kulde og regnvejr. Sidstnævnte er dog ofte repræsenteret når vi snakker det danske vejr, uanset om det er sommer, vinter, efterår eller forår. Det betyder også at regntøj er et must at have i sit skab hvis man som mand, ønsker at kunne gå, løbe eller cykle, på arbejde eller på studiet, og ikke tænke på at ens tøj bliver vådt og tungt hele dagen. Regntøjet er et super supplement til en hurtig og nem løsning til regnen. Det er relativt nemt at komme i og af, og vejer næsten intet. Det betyder at du kan have det med i en rygsæk hvis du vil være på den sikre side. Hvis du ikke har købt dit regnsæt som mand endnu, så finder du i denne kategori et stort udvalg af forskellige typer regntøj. Kendetegnet ved regntøjet er at det er vandafvisende og kommer fra nogle af de største outdoor brands som er specialister i håndtering af regntøj til mænd. INTERSPORT tilbyder et spændende udvalg af regntøj til mænd og prisen varierer efter behovet for vandsøjletrykket, åndbarhed og funktionalitet. 

Vandsøljetrykket er den vigtigste funktion for regntøjet

Det danske vejr er svingende, og det er styrken af vandtrykket også. Nogle gange er det støvregn, andre gange hård kuling. Det er ikke alt slags regntøj som kan klare et højt regntryk, fordi materialet ikke er afvisende nok. Ofte ser du at for billigt regntøj ikke er 100 % vandtæt og når du får regntøjet af, kan du se at visse områder er våde og tunge. Du ønsker som mand, regntøj som er 100 % vandtæt og det får du hos INTERSPORT. Generelt om vandsøjletrykket kan du sige at alt under 5000mm er tiltænkt regnvejr til små, mellem og lange ture, hvor regnen falder normalt i flere timer. Fra 5000mm og op efter, er regntøjet så afvisende at det kan klare ekstreme betingelser og flerdagsture med konstant regnvejr: optimalt til vandre, trekking og ture i den åbne natur. Hos INTERSPORT anbefaler vi at finde regntøj som kan klare et vandtryk på mindst 5000mm så du er garanteret regnjakke og regnbukser som kan klare det danske regnvejr.

Åndbarhed og god komfort for regntøjet

Grunden til at mænd ikke bruger regntøj er fordi det er irriterende og tager lang tid at tage på og af. Det er nemmere at cykle på arbejde eller på studie uden regntøjet, fordi det er besværligt og ubekvemt. Det ønsker vi ikke hos INTERSPORT og derfor har vi valgt regntøj fra vores regntøjs specialister hvor åndbarhed og god komfort er tiltænkt i alle vores regnbukser og regnjakker. Som mand kan du være sikker på at vores regntøj er designet med mesh paneler ved de mest kritiske steder: Under armen, langs siderne, ved ryggen og foran. Vores udvalg af regntøj til mænd er åndbart og har tiltænkt god komfort i form af det rigtige materiale, praktiske detaljer og mulighed for et personligt fit ind i hvert produkt. Om du køber vores sættilbud eller køber en regnjakke eller regnbukser, så er du garanteret en tør og sikker oplevelse næste gang det regner.

Stort udvalg af smart og funktionelt regntøj til mænd.

Hos INTERSPORT har vi et spændende udvalg af smart og funktionelt regntøj til mænd. Hvad enten du søger åndbart regntøj, regntøj som ikke vejer eller fylder for meget, eller regntøj som er let at medbringe, så kan du finde det her på INTERSPORT.dk. Vi stiller høje krav til vores leverandører, så du kan stille høje krav til vores regntøj. Afhængig af dit behov for regntøjet, så har vi samlet så bredt et udvalg af forskellige funktioner og kvaliteter, så du som mand kan finde dit behov. Mange mænd foretrækker de mere klassiske regnsæt i sort, mens andre synes om at få farver på. Hvis du cykler på arbejde, skal regnbukserne have god pasform og have tilpas bevægelsesfrihed. Hvis du går tur med hunden, kræver det en åndbar og vandtæt regnjakke. Er du på festival og mangler den komplette regnpakke, er et regnsæt måske hvad du søger. Find det store udvalg af regntøj til mænd online her og bliv klædt på til det danske regnvejr.Tøv ikke med at spørge vores regntøjs specialister, vores kundeservice, om hjælp til størrelser, funktioner eller andre vigtige spørgsmål. De er der for din skyld, så spørg endelig en gang for meget.