seo-assets

Badmintonketcher til mænd

Badminton er en sport der er nem at komme igang med. Det kræver blot sportstøj samt en badminton ketcher. Det kan dog være svært at finde ud af hvilken ketcher som passer til dig. Det afhænger meget af om du er begynder, let øvet eller proffessionel. 

Det der er vigtigt når du køber en badminton ketcher er stivheden i skaftet og hele vægtbalancen i ketcheren. Man siger desto mere øvet du er, desto hurtigere sving har du, desto stivere skaft skal du have. Hvis du anser dig selv som elitespiller eller meget øvet vil du foretrække ekstra stivhed da du selv kan generere slagkraft. 

Hvis du ønsker at komme igang med badminton og ikke har spillet det meget før skal du have fat i en ketcher som er mere fleksibelt i skaftet, så du får hjælp til hårdere slag og mere power.

Vægtbalancen er også en vigtig faktore at se efter. Desto tungere hovedet på ketcheren er, desto mere power får du I hver slag. Det giver derfor også mindre kontrol og balance i spillet. Hvis du kan generere kraft selv, er det at foretrække en ketcher som ikke er for hovedtung for øget balance og kontrol på banen.

Find de nyeste badmintonketcher online

Hos INTERSPORT finder du et stærkt repræsenteret valg af badminton ketchere til mænd. Du finder ketchere fra FZ Forza, Tecnopro samt Yonex som alle er velkendte indenfor deres sportsgren. Har du allerede købt din badminton ketcher, kan du være du mangler et par badmintonsko og en t-shirt.

Køber du online hos INTERSPORT får du gratis levering samt 30 dages byttegaranti. Du har altid 14 dages fuldreturret på dit køb.