seo-assets

Skibiller og cykelbriller til mænd

Når der er fuld fart på ski eller cykel er dine øjne dit vigtigste redskab. Det betyder også at briller er en nødvendighed når man kommer op med høj fart. 

Alle der dyrker professionel skiløb eller cykler lange distance har briller. Det er der to forklaringer på. Den første grund til det er fordi det beskytter dig med solen. Langt størstedelen af brillerne som findes her på siden er designet med solbeskyttelse som solbriller. 

Den anden fordel er du bliver beskyttet mod insekter. Det kan være irriterende at skulle fjerne insekter og koncenterer sig om sløret syn når man suer afsted med høj fart. Som verdens største sportsbrand arbejder vi kun sammen med brands af høj karakter. Derfor kan vi glædeligt præsenterer et samarbejde med Firefly, Oakley og Salomon som er førende indenfor briller. 

Find de nyeste skibriller online

Køb dine skibriller og cykelbriller til mænd online hos INTERSPORT og få gratis forsendelse og 1-3 hverdage. Skulle du gå hen og fortryde dit køb har du 30 dages byttegaranti hvoraf de første 14 er fuldreturret.