seo-assets

Løbeure- og pulsure til mænd online

Efterhånden som vi danskere er blevet mere bevidste omkring, hvor vigtigt det er at holde sig i gang og være i god form, er GPS- og pulsure gået hen og blevet noget, som mange snakker om, og efterspørger til deres motionstræning. Disse ure er blandt andet en rigtig god investering, hvis man eksempelvis holder af at løbe eller cykle og gerne vil holde styr på, hvilken rute man har begivet sig ud på, hvor mange kalorier man har forbrændt, eller hvor høj éns puls er, når man motionerer. GPS- og pulsurene har mange gode funktioner og egenskaber, som kan være med til at gøre din træning lidt sjovere og nemmere. 

Her hos INTERSPORT finder du et spændende og bredt sortiment af forskellige puls- og GPS ure fra populære mærker som Garmin, Polar og Suunto, så du altid er sikret en god kvalitet. De fås desuden i mange forskellige farver og prisklasser, så du med garanti vil kunne finde lige præcis det ur, der passer til dine ønsker og behov. 

Masser af fordele med et puls- eller GPS ur

Der er et utal af muligheder med et puls- og GPS ure og giver dig mulighed for at fokusere 100 % på din træning uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt uret sidder, som det skal. Dette skyldes, at uret i modsætning til klassiske pulsure, er placeret på dit håndled, hvilket gør det nemt at holde øje med din hastighed og puls, men du motionerer. Herudover kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvor hurtigt du løber, da den viser din nuværende hastighed og gennemsnitshastigheden. Herved kan du nemt forbedre din træning, da dit ur giver dig indikationer om, hvorvidt du bevæger dig hurtigere eller langsommere end din gennemsnitshastighed fra forrige løbetur. Ydermere kan du vælge at have fokus på den gode løbeoplevelse, hvor man løber i et godt flow, i og med at de fleste ure har en alarm, som enten vibrerer eller siger en lyd, når man eksempelvis har rundet den første kilometer. Det er derfor ikke nødvendigt løbende at orientere dig på dit ur. Du kan derfor nyde den gode og forfriskende motionstur, og automatisk modtage information fra dit ur om, hvornår du har rundet endnu en kilometer.

Bredt sortiment af kvalitetsure fra de bedste mærker

Her på siden kan du danne et overblik over vores brede udvalg af GPS- og pulsure. Vi garanterer, at det bliver din trofaste følgesvend, når du kæmper dig op af en hård bakke på cykel, eller når du er ved at sætte nye mål for dig selv med løbeskoene på. Alle vores produkter er desuden af allerhøjeste kvalitet og kan holde til det meste, uanset hvordan vejrforholdene er. 

Der findes et spændende udvalg af forskellige aktivitets- og pulsure på markedet. Garmin er en af de brands som sat sig solidt på populariteten med kollektioner som Garmin Fenix 3, Garmin Fenix 5, Garmin Forerunner samt Garmin Vivofit til de mindre krævende motionister. 

Du finder altid de bedste og nyeste modeller her hos INTERSPORT. Hvis du gerne vil have uret fysisk i hånden, inden du bestiller et, kan du altid komme ind forbi din lokale INTERSPORT, hvor der til hver en tid vil stå et hold dygtige og professionelle medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde lige netop det ur, du søger.