seo-assets

Festivaltelte og campingtelte

Når den danske natur for alvor åbner sine arme for solskin og blå himmel, så findes der næsten intet så hyggeligt som en hyggelig telttur med familien. Det er en af de måder som vi danskere elsker at holde ferie på. Vi har oplært vores børn til at komme ud i naturen og opleve de gode minder. Der er ikke noget som en telttur når man vil samle minder med sine forældre, bedsteforældre, venner og bekendte. De har alle oplevet at bo i et telt på et tidspunkt i livet.

Hvordan vælger du den rigtige størrelse telt? Det afhænger af hvor mange I skal afsted. Hos INTERSPORT har vi telte i alle størrelser fra 2 personer til kæmpe telt til 8 eller flere. Det kan være I blot ønsker at købe et telt til baghaven, som de små børn kan lege med. Det kan også være I skal på familietur, så skal I have fat i et større telt. 

Find de nyeste telte og soveposer online

Vi lyver ikke når vi siger at, det at slå et telt op, altid har været til stor pine. Teknologien har heldigvis gjort at mange telte at lette og hurtige at sætte op. Her på siden har vi samlet en række små telte til festival og mindre telte, men også kæmpe familie telte til 6-8 personer. Har du en præference til en producent, tilbyder vi telte fra Outwell, McKINLEY, Robens samt Haglöfs. 

Køb dine familietelte og festival telte på INTERSPORT og få dem leveret gratis indenfor 1-3 hverdage.