seo-assets

Billige tennisbolde til mænd

Uden tennisbolde er der ingen tennis. Som det er med badminton og fjerbolde, er det med tennisbolde og tennis. Det er vigtigt at når du vælger tennisbolde at de passer til dit behov. 

Der er mange som ikke er klar over at der findes forskellige hårdhed for tennisbolde. En tennisbold er bygget op på den måde at der indeni er en hård gummi kerne som har fået tilført et gult lag af lug. Hårdene omkring bolden giver en blødere kontakt med ketcherhovedet. I de sidste år er lugen blevet lavet lidt tykkere, for at skabe bedre friktion med tennis strengene og bedre kontrol med spins, drejninger og skillshoot.

Den mest normale tennisbold er en mellem hård variant. Bolden kan håndteres og hopper ikke nær så meget som den hårde version. Den helt bløde model bruges oftes af små spillere som skal trænes op. Man kan sige at desto mere professionel og øvet man er, desto hårde en bold spiller man med. 

Find billige tennisbolde online

Hos INTERSPORT finder du både hårde og bløde tennisbolde. Du kan komme igang med din tennis karrierer her og finde alt udstyr du skal bruge. Tennisketcher, tennisudstyr og sportstøj til mænd finder du hos INTERSPORT. Køber du online får du gratis levering samt 30 dages byttegaranti. Vi tilbyder altid 14 dages fuldreturret.