seo-assets

Tennisketcher til mænd

Mangler du en ny tennisketcher til at gå den nye sæson i møde med? Så er du kommet til det rette sted. Hos INTERSPORT har vi nemlig et stort udvalg af kvalitets ketchere, der kan hjælpe dig godt på vej mod en sejr på tennisbanen. Som sportsudøver er det rette redskab og udstyr absolut essentielt for en optimal performance. Uden det rette udstyr er det svært at udøve korrekt teknik, og alting bliver dermed meget sværere. Det kræver masser af styrke og udholdenhed at spille tennis, så for at minimere den energi der bruges på hvert enkelt slag, er det afgørende, at du har en god tennisketcher ved hånden.

Her på siden finder du ketchere fra bl.a. Wilson og Pro Kennex, som begge er ledende producenter inden for tennisverdenen, og som forsyner mange professionelle tennisspillere over hele verden med udstyr. Wilson er et amerikansk brand, der har eksisteret siden 1989, og som også er populær inden for mange andre store sportsgrene som fx basketball, amerikansk fodbold og volleyball. Pro Kennex er til gengæld et brand, som har valgt at specialisere sig udelukkende inden for ketcher sport. De tilbyder derfor ketchere til tennis-, badminton-, squash-, og racquetball-spillere.

Tennisketchere til ethvert niveau

Det kan umiddelbart være svært at finde ud af, hvilken tennisketcher der matcher dig og dit niveau. Især hvis du er nybegynder, eller bare spiller tennis på motionistplan, så kan det være en jungle at finde ud af. Så alt efter om du er professionel, rutineret eller debutant, så er det vigtigt at finde en ketcher, der kan få det bedste ud af dine evner. Er du ny i sporten, er det måske ikke nødvendigt at gå ud og investere flere tusind kroner på en ketcher, da det i dette tilfælde nok nærmere handler om at finde en ketcher, der gør det nemt for dig at få styr på teknikken. Spiller du til gengæld tennis på højere plan, så begynder der at være fordele ved fx at vælge en mindre ketcher, der til gengæld har ekstra power og komfort. Der er stor forskel på ketchere, og jo større selve hovedet er, jo lettere er det at ramme bolden, hvilket gør denne type ketcher oplagt til nybegyndere eller motionister. Som nybegynder vil du naturligvis også mangle en del slagkraft i starten, og dit sving er ikke særlig stort, og derfor vil det også være en fordel for dig at vælge en let ketcher, som vil gøre det nemmere for dig at styre dine slag. I takt med at du bliver en bedre tennisspiller, så vil du også opleve, at dine krav til en god ketcher ændrer sig. Du bliver stærkere, og din teknik bliver skarpere, hvilket resulterer i, at du nu selv er i stand til at overføre en masse power til dine slag. Her vil en oplagt tennisketcher være med et mindre hoved og en smallere ramme. Det mindsker dog den kraft, som ketcheren i sig selv kan overføre til slaget, men i og med at du er blevet mere rutineret, så har du et større behov for kontrol og præcision.

Er du den type tennisspiller, der stiller op i mange turneringer årligt, så har du igen brug for en helt særlig ketcher. Her vil du typisk være ret selvsikker i dit spil, og du ved nok også godt, at din teknik er helt i orden. Derfor vil det ofte være en fordel for dig med en ketcher med et lille hoved og en smal ramme. Du får dog ikke meget hjælp fra ketcheren i form af kraft og power, men til gengæld får du en ketcher, der er yderst nem at manøvrere, og med den styrke du over tiden selv har opbygget, så er det sikkert intet problem for dig at spille tennis med store sving i dine slag.

Find de nyeste tennisketcher online

I dag kan man altså få tennisketchere til ethvert behov. Selvom de for det utrænede øje nok alle sammen ser ens ud, så er der stor forskel på, hvordan de forskellige ketchere bidrager til dit spil. Men uanset hvilket niveau du er på, så vil du hurtigt opleve at få succes, hvis du vælger at købe din nye tennisketcher her hos os. Vi er glade for at kunne tilbyde så stort et udvalg af super gode ketchere, som uden tvivl vil bidrage til at fremme din præstation på banen. Køber du din nye tennisketcher i dag, vil vi bestræbe os på at levere den i løbet af 1-3 hverdage. Derudover tilbyder vi gratis fragt, hvis du vælger levering med GLS. Er du i tvivl om vores handels- og leveringsbetingelser, så kan du læse mere her, og har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil sidde klar til at hjælpe dig igennem dit køb. Vi ser frem til at pakke din ordre!