seo-assets

Køb billige træningsredskaber og fitnessudstyr til mændHvis træning, wellness og fitness står højt på din liste, men tiden ikke passer med fitnesscenteret, så er det måske træningsredskaber til mænd som du søger efter? En mulighed for at opnå resultater hjemmefra. Det er din mulighed for at træne derhjemme og have de samme muligheder som i det lokale fitnesscenter. Dertil slipper du for kø og for mange mennesker der træner. Det er win-win, for løsningen er nem og billig. 

Hos INTERSPORT arbejder vi til hverdag med at gøre hele din træning lettere og ligetil, ved at tilbyde de mest efterspurgte redskaber til træning online her. Det er vores måde at vise på at træningen sagtens kan tages med hjem, for at spare tid og penge. Der er mulighed for supplering af træning hvis du er forhændret i at tage ned i dit lokale fitnesscenter. Ved at vælge de træningsredskaber du oftest bruger og dernæst finder relevante træningsøvelser kan du træne yderligere derhjemme og opnå bedre resultater. Det kan også være du ikke søger træning i fitnesscenteret, men blot mangler redskaberne. Det kan være lige så effektivt at træne derhjemme med de rigtige øvelser kombineret med en håndvægt, en yoga måtte eller måske et sjippetov. Hvis du har pladsen derhjemme, eller har et rum til opbevaring af udstyr, så kan du tage træningen med hjem efter en tur forbi fitnesscenteret. Du kan finde håndvægte til mænd. Du kan finde billige sjippetov til mænd. Vi har også balance bolde til mænd

Hjemmetræning er effektivt med det rette fitnessudstyrHvis du søger efter redskaber som kan hjælpe med vægttab, styrke, balance eller genoptræning, så er udstyret at finde på shoppen. Mod vægttab kan et sjippetov være en effektiv og sjov løsning der virkelig kan være med til at styrke hele kroppen. Hvis det er balance redskaber til mænd du søger, så er en balance bold eller en hulahopring den rigtige løsning. De hjælper til at bibeholde eller optimerer din balance. Blandt andet super effekt ved genoptræning. Det kan være at styrke og udholdenhed er det du vil træne til, så er et par håndvægte en god løsning. Hvis du derimod ønsker at træne maven og ryggen, er en  ”ab” roller en god et godt redskab.

Hjemmetræning er en super måde at holde dig aktiv og træne kroppen som supplering eller alternativ til fitnesscenteret. Du kan opnå de samme resultater derhjemme. Det er blot et spørgsmål om at vide de rigtige træningsøvelser til mænd og vide hvordan træningsredskaberne skal bruges. INTERSPORT vil gerne hjælpe dig med at opnå resultater, billigt og effektivt og derfor kommer her en række fitnessredskaber og hvad de er godt for:

  • Frihåndvægte: Squat, Brystpres, Sideløft, Biceps-curl, Skulderpres, Triceps, Flyvers.
  • Hulahopring: Super anvendelig efter fødsel, ved ønske om smal talje eller for styrke af mavemuskler.
  • Strength Band: En elastisk gummielastik til genoptræning. Super praktisk og nem at anvende.
  • Sjippetov: Et sjovt redskab der giver styrke- og konditionstræning en helt ny betydning. Super anvendeligt og et godt træningsredskab til motion.
  • Balance bold: En super praktisk bold til træning af balance, ryg og mave. 

Køb fitness- og træningsredskaber online til mænd herStart din søgning efter træningsredskaber og fitnessudstyr til mænd på INTERSPORT.dk. Vi har altid et stort udvalg af billigt og effektivt udstyr til træningen. Du slipper for at betale for maskiner du aldrig bruger i dit fitnesscenter, og samtidig bliver det leveret helt gratis til nærmeste pakkeshop nær dig. Det er praktisk og billigt at træne derhjemme og opnår lige så hurtige resultater som du ville gøre i et fitnesscenter. Køb alle dine træningsredskaber og fitnessudstyr til mænd på shoppen. 

Mangler du hjælp et redskab, øvelser eller funktionalitet, så sidder vores dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig. De kan både fanges på telefon og på mail.