seo-assets

Vinterhandsker til mænd

Hansker til mænd er bestemt ikke en beklædning som man skal se bort fra. Det er svært at gå igennem en helt vintersæson med minus grader og hård vind uden beskyttelse til fingerne.

Fingerne er noget af det vi bruger mest. Desværre er det også et område som er typisk udsat for kulde fordi der ikke er meget fedt omkring fingerne til at varme. Det betyder også at fingerne hurtigt bliver kolde og stive. Det er vigtigt at du som mand anskaffer dig vinterhandsker til de kolde tider.

Der findes så mange forskellige varianter på markedet som ser smarte og sporty ud. Det er ikke længere en nødvendigt kun at forholde sig til luffer til 3 eller 5 fingre. Mange af de handsker som du finder på INTERSPORT er lavet specielt til manden. Her finder du både varme handsker med fleece, men også handsker for god bevægelighed til fingerne.

Find de nyeste vinterhandsker online

Hos INTERSPORT arbejder vi kun sammen med de bedste producenter af vinterhandsker på markedet. Hestra, McKINLEY, Salomon samt The North Face er de brands du finder handsker fra. Ender du med at købe dine handsker online giver vi gratis forsendelse samt hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Du har altid 30 dages byttegaranti hvoraf de første 14 dage giver fuldreturret.