seo-assets

Mors dag 2019/2020

Der er tradition for at mor er den bedste i verdenen. Den 2. søndag i maj har vi mulighed for at fejre hende med mors dag. Det er en hel dag hvor mor er i centrum og fortjener en masse kærlighed. Det er også en rigtig god anledning til at købe hende en lille ting. Man kigger hurtigt efter blomster eller chokolade, men måske man skulle forkæle på en anden måde. Vi elsker alle mødre og vi er alle forskellige. Hvorfor ikke købe sportstøj eller sportssko til mor? Det kan være din mor elsker at løbe, så fortjener hun et par løbesko. Måske elsker din mor at dyrke fitness, så skal hun have noget træningstøj. Det kan også være din mor altid klæder sig smart, så har vi flotte sneakers til hende. Vi har masser af gode gaveideer til mor og gaver i alle priser.

Løbetøj og løbesko til mor

Mors dag gaver behøver ikke altid være blomster, vin eller chokolade. Det kan også omhandle sport og hvad mor finder interessant. Det kan være din mor længe har snakket om at løbe, måske alene eller sammen med dig. Med et par løbesko og noget løbetøj er hun klar til at komme afsted. Der er ingen opskrift på hvilke gaver man skal købe for at gøre mor glad. Det handler om hvad din mor ønsker. Måske tør hun ikke rigtig sige hun ikke foretrækker blomster hvert år, så tag chancen og prøv med løbe produkter. Du kan altid bytte indenfor 30 dage igen og købe en buket med hjem.

Træningstøj og fitnesssko til mor

Det kan være din mor er aktiv eller gerne vil være det. Det kan træningstøj hjælpe hende med. Måske hun har snakket om at starte på et fitness hold eller ønsker at holde sig motioneret. Med træningstøj fra fx Energetics eller NIKE, har man noget til enhver behov. Det kunne være nogle træningstights eller måske et par træningssko. Blomster og chokolade holder ikke længe, men det gør det rette sportstøj.

Masser af gaveideer til mors dag

Hos INTERSPORT har vi et væld af sportstøj til mor. Vi har mange størrelser og de bedste brands. Der er noget til enhver pris så man ikke betaler en formue for mors dag gave. Traditionens tro læser man at det skal være blomster eller chokolade. Vi tør godt sige at efter et par år, tror vi mor måske gerne vil prøve noget andet. Der er intet forkert I at købe noget sportstøj eller nogle smarte sneakers. Det er tanken som tæller og det kan måske være bedre end blomster. Det er din mulighed for at fortælle din mor hvor meget du holder af hende. Gaven i sig selv er ikke det vigtigste. Det er tanken og hvorfor du har købt hvad du har købt. Sammen kan I forkæle mor med et helt løbe outfit eller måske enkle dele hun har ønsket sig.

Der er masser inspiration at hente hos INTERSPORT, hvis du leder efter gaveideer til den aktive mor. Det kan være alt fra sportsgrene som løb, fitness, håndbold, yoga eller andet. Vi har mere end 2000 produkter til mor hvoraf mere end 500 allerede er på tilbud. Vi har dog udvalgt og håndplukket nogle gaveideer som vi tror din mor vil kunne lide. Der er alt fra sportssko til sportstøj til sports tilbehør. Det bedste af det hele er at du kan bestille det online og få det leveret gratis til en INTERSPORT butik. På den måde sikrer du at mor ikke opdager det du bestiller hjem. Så kan du selv finde gavepapiret frem og skrive det søde kort som passer.

Hvornår er det mors dag?

Den anden søndag i maj er det mors dag. I år 2019 falder datoen på d. 12. maj. Næste år i 2020 vil mors dag være søndag d. 10. Nu er datoen sat og den kan krydses af i kalenderen. Traditionen er at man hvert år har en dag hvor mødre rundt i verden bliver fejret og hyldet som de stærke kvinder de er. Det har faktisk været en tradition som er mere end 100 år gammel og som startede tilbage i 1872 i USA og ramte Danmark i 1929. Det gør ikke dagen mindre omtalt, nærmere mere omtalt. Det betyder også at man allerede nu kan planlægge hvad man skal fortælle mor på dagen. Det bliver typisk fejret med en lille gave som passer til mor. Der er masser af gaveideer på markedet. Det behøver ikke koste en formue. Det vigtige er det betyder noget for din mor på hendes dag. Sæt kryds i kalenderen søndag d. 10. Maj 2020. Du kan lige så godt også sætte kryds på fars dag som i 2019 falder d. 5. juni.