seo-assets

Newline - Løbetøj og cykeltøj

Du elsker at bruge din krop, men hader at se sjusket ud. Mange motionister og atleter føler ofte, at de bliver nødt til at gå på kompromis med udtryk og design, når de vælger træningstøj. Hos INTERSPORT går kvalitet og lækkert design hånd i hånd med Newline. Det er funktionelt træningstøj i bedste kvalitet med et lækkert design, der får det bedste frem i dig. Der skulle en våd jægersoldat og en tør faldskærm til, for at Newline kunne komme til verden. I 1981 hænger den nu tidligere jægersoldat Helge Petersen langt over jorden i en faldskærm. Det er her han kommer han til at tænke på, hvorfor hans dragt er helt våd, når faldskærmen stadig er helt tør? Derfra var målet sat med militær præcision. Helge Petersens mål var, at lave tøj til specielle formål, som kunne opfylde kravene hertil. Derfor brugte han stof fra en faldskærm, til at lave et af verdens første funktionelle sæt løbetøj. Newlines dramatiske historie formidler meget godt, hvilke stærke værdier brandet bygger på. Tøjet fra Newline skal være funktionelt og i lækre designs. Derudover tager træningstøjet højde for hvem der bruger det, og hvilke udfordringer og påvirkninger brugerne møder i træningen, som fx stærk varme eller kulde, eller solens skadelige UV-stråler. Newline er også et miljøvenligt brand, som tager hensyn til miljøpåvirkning i produktionen af tøjet.

Træningstøjets nye linje

Newline er et dansk brand, som har taget ideen om, hvad træningstøj skal kunne til et nyt niveau. Brandet specialiserer sig i træningstøj og tilbehør til løb, cykling og triatlon. Løbetøjet er i åndbare kvaliteter og med refleksdetaljer der sikrer, at du kan ses i trafikken i al slags vejr året rundt. Newlines cykeltøj er designet til at føre luften rundt om kroppen, så du kan skyde den bedste fart. Ligeledes er tøjet til triatlon lavet til at optimere din præstation, fx ved at elastodynamisk stof er placeret, hvor der er ekstra behov for cirkulation af luft omkring kroppen. Udover tøj tilbyder Newline et stort sortiment af tilbehør til forskellige sportsgrene og behov, f.eks.:

  • Alt i kompressionsstrømper, der øger blodcirkulationen i benene
  • Kasketter, pandebånd og huer, som lader huden ånde og er gode til løb
  • Handsker som sikrer et fast greb på cyklen, selv når det regner
  • Raincover til dine cykelsko, der holder fødderne tørre og varme hele vejen
  • Smartphoneholder som gør det ukompliceret at lytte til musik under træning

Find de nyeste Newline produkter online

Hos INTERSPORT tror vi på, at dine resultater bliver bedre, hvis du føler dig godt tilpas i dit træningstøj og med dit udstyr. Newline er det bedste brand til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Om du er nybegynder eller øvet gør ingen forskel – Newline sikrer dig de bedste betingelser for din træning. Et ekstra plus er at Newline, efter vores mening, er førende indenfor design og udtryk for sportstøj og tilbehør. Vi er sikre på, at deres flotte kollektioner vil give dig et ekstra nøk opad på motivationsskalaen. Du finder hele udvalget af Newline produkter her på siden. Hvis du bestiller online, tilbyder vi gratis forsendelse og 1-3 dages levering på din ordre. Du har altid 30 dages bytteret hos i vores butikker og online på webshoppen.