seo-assets

On løbesko

On Running har tænk anderledes, da de lavede teknologien til deres løbesko. De har nemlig erstattet den almindelige sål på løbesko med luftpuder. På den måde vil skoen opleves ekstrem let og samtidigt yderst behagelig og blød med et stærkt afsæt. Derfor er løbeskoene kendt for at være en meget let sko. Vægten betyder meget for hvor let det føles at løbe. Det vil du også kunne mærke med et par On løbesko. Få et par på fødderne og oplev det selv i en af vores mange butikker. Find din nærmeste butik her.

Teknologien bag On løbesko.

CloudTec hedder teknologien som On bruger på deres løbesko. Det er en konstruktion som sikre at du lander blødt på foden og springer fra igen med et godt afsæt. Teknologien kommer fra Schweitz, hvor målet var at lave løbesko hvor det føltes som at løbe på skyer. Det afspejles også i deres motto ”Run on clounds”.

Få motivation til at løbe med On løbesko

Når der ligger et par højteknologiske løbesko inde i skabet er det lidt nemmere at komme op af sofaen og afsted ud på løbeturen. Det er et yderst spændende mærke og nogle højteknologiske løbesko. Det hele bliver bare lidt sjovere når udstyret er i orden. Det siges også, at det føles lidt som at løbe i bare fødder fordi teknologien gør skoene så lette. Alt efter hvilket udstyr du kommer fra, vil du også opleve at kunne slå dine gamle løbetider bare ved at opgradere til et par on løbesko.

Hvem er On’s løbesko egnet til?

Løbeskoene er specielt egnet til dig, som ikke kan nøjes med gammel teknologi og bare må have det bedste og mest smarte udstyr på markedet. Det er til dig som også går meget op i komfort og ikke mindst at løbe stærkt. Løbeskoen vil give dig et boost uanset hvilket niveau du er på. Uanset om du løber 21 km eller 3 km vil du kunne mærke forskelen.