seo-assets

Outwell - Festivaltelte og campingtelte

Duften af hav, mark eller skov, lyden af den knitrende ild fra et bål og den friske luft, der bider i kinderne. Det er skønt at være på campingtur, og med et telt fra Outwell bliver det en endnu bedre oplevelse. INTERSPORT har telte med plads til op til seks personer, så hele familien kan komme med. Pak bilen til en weekend i det grønne, og sov trygt og godt i et Outwell-telt. 

Kæmpe udvalg af familietelte

Der er et hav af fine campingpladser i Danmark, og du kan blandt andet søge på Danske Campingpladser efter den plads, der passer til din ferie og dine behov. Her kan du også købe et campingpas, som er nødvendigt for at overnatte på pladserne. Vil du overnatte andre steder end på en campingplads, skal du huske at have tjek på reglerne for, hvor du må slå dit telt op. Naturstyrelsen har lavet en oversigt, hvor du kan se, hvilke steder i Danmark du må tage på tur med dit telt uden at søge tilladelse i forvejen. Hjemmesiden oplyser dig også om en række regler for fri teltning. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte Naturstyrelsens lokale enheder.

Husk alt det andet tilbehør

Teltet er kun én af de ting, du skal huske, når du drager afsted på campingtur. Pak gerne en lun jakke, så du kan holde varmen i de kølige aftentimer, og tag også et par trekkingsko og en rygsæk med til vandreturen. Haglöfs har for eksempel både overtøj, bukser og rygsække i god kvalitet, så du ikke går ned på udstyr. Husk også at putte et Go Xtreme kamera i tasken, så du kan vise venner og familie de flotte optagelser fra den smukke natur. Det kan være svært at skelne mellem unødvendigt og livsvigtigt udstyr, når du skal afsted på campingtur.

Stort udvalg af festival telte

Der findes intet værre end at komme på roskide festival eller smukfestival og have købt et festival telt som er for småt. For det første er der ikke plads til dine tasker med tøj og du kan ikke stille dine beskidte sko andre steder end i soverummet. Opgrader dig selv med et godt festivaltelt, så du får plads til tasker og udstyr og får sovet godt ud. På en festival er det vigtigt at ens 'hjem', i dette tilfælde, sit telt, har en vis størrelse og komfort. Outwell har super gode festivaltelte til dem der gerne vil leve lidt mere eksklusivt på sin festival. Nyd musikken og fest til den lyse morgen, og kom så hjem i et stort og behageligt telt for en god natte/morgen søvn.

Find Outwell festivaltelte og campingtelte online

Har du svært ved at vælge, hvad der vil være det helt rigtige køb for dig? Så kig gerne ind hos din lokale INTERSPORT-butik – vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det telt, der gør campingturen helt perfekt. Husk også, at du har gratis fragt året rundt, 30 dages bytteret og mulighed for at bytte din vare i din lokale INTERSPORT-butik.