seo-assets

Quiksilver - Badetøj og t-shirts

Velkommen til en verden af skaters, snowboarders og surfers! Det anerkendte og populære Quiksilver har i 40 år designet og produceret tøj og accessories i en hyldest til ungdommen og den skæve, kantede street- og surfkultur. Er du på udkig efter dit næste stand outfit, tøj til skituren eller blot noget fedt hverdagstøj, har Quiksilver med garanti noget for dig. Quiksilver er til dig, som hænger køligt ud på pisterne eller kaster dig hovedkulds ud i azurblå bølger på lækre sandstrande. Men det er også til dig, som værdsætter kvalitet og fedt modetøj i fritiden. Med Quiksilver er du godt klædt på året rundt. Tag et kig her på siden, og lad dig friste af de mange fede styles. Du kan købe varen hjem med det samme, men du kan også svinge ned i butikken og finde dine nye favorit badebukser eller skijakke. Vores søde personale står klar til at hjælpe dig, både på INTERSPORT.dk og i vores lokale butikker, godt på vej til nærmeste strand eller bjergtop.

Stort udvalg af Quiksilver badetøj til børn

Når sommeren – eller udsigten til ferie sydpå – banker på døren, er det på tide at anskaffe nyt og smart badetøj. Quiksilver står for kvalitetsbadetøj til især børn og mænd, og hos INTERSPORT finder du et hav af forskellige badebukser. Når du hopper i badeshorts fra Quiksilver, får du optimal pasform og komfort med elastik og snøre i taljen, og de praktiske lommer lader dig opbevare mobil og nøgler tæt på kroppen, når du ikke er i vandet. Er du på udkig efter fede t-shirts, har Quiksilver et farverigt udvalg af lækker bomuldskvalitet og unikke motiver. De bløde T-shirts er gode at kaste over hovedet og passer til både shorts og jeans. Quiksilver gør det også uendeligt nemt at se cool ud på pisterne! Med deres vandtætte skijakker, kan du vælge din egen personlige stil og samtidig holde varmen med fede detaljer som tapede syninger, justerbar hætte og microfiber hagebeskytter, som holder selv den værste kulde på afstand. Vi har efterhånden lært, at vi skal passe på solen, og det gælder ikke mindst for de mindste af os. Quiksilver har udviklet både helkropsbadedragter og bade-t-shirts til de yngste poder, som kræver ekstra beskyttelse imod solens skadelige stråler. Med et smart design i UV50-beskyttelseslag, bliver dit barn aldrig solbrændt og du kan med god samvittighed slappe af på stranden.

Find det nyeste Quiksilver badetøj online

Quiksilver er altid med på beatet og var det første surf-brand til at føre den afslappede stil og følelse af strandliv videre til alpine sportsgrene – først ski og sidenhen snowboarding. Tilbage i 1970, da Quiksilver lancerede deres første surf-shorts, var de først på banen med snipper, velcrolukning og øget komfort og hurtigtørrende bomuld til den aktive surfer. Og faktisk er Quiksilver ikke kun et brand, men navnet for en hel familie af brands, som repræsenterer den afslappede livsstil, som ofte følger med skate- og snowboarding – og vi elsker det! De forskellige brands: Quiksilver, Roxy og DC er præget af en stærk autenticitet i udviklingen af innovative og hippe produkter, events og butikker verden over. Og du finder naturligvis et bredt udvalg af Quiksilvers populære produkter lige her hos INTERSPORT.