seo-assets

Real Madrid

Den mest vindende klub i europæisk fodbold er Real Madrid C.F. Klubben har vundet over 30 spanske mesterskaber og vundet Champions League 13. Los Blancos (de hvide) er kælenavnet for Real Madrid og det beskriver meget godt klubbens hjemmebanetrøje. Når klubben spiller hjemme, er det på den legendariske fodboldbane Santiago Bernabéu. Real Madrid har eksisterende siden 1902 og er en af de ældste og mest prestigefyldte af slagsen.

En af de ikoner man nok forbinder klubben mest med i nyere tid, er Cristiano Ronaldo som spillede fra 2009-2018, hvor han nu er at finde i Juventus. I nyere tid er profiler som Karim Benzema, Eden Hazard samt Sergio Ramos at finde i startelveren. Real Madrid er altid en af de klubber som spiller med i toppen af La Liga i direkte duel med FC Barcelona.

Køb officielle Real Madrid trøjer hos INTERSPORT

Find den ikoniske hjemmebanetrøje, designet af adidas. Du finder hjemmebanetrøjen 19/20 i hvid samt udebanetrøjen fra samme sæson. Interessen for Real Madrid er så stor at vi både har trøjer til voksne og børn samt shorts og trøjer. Støt kongeklubben med en Real Madrid trøje med Hazard eller Ramos på ryggen. Køber du online tilbyder vi gratis fragt og 1-3 dages levering.