seo-assets

Reebok Crossfit

Der findes mange typer af træningsformer man kan dyrke. Crossfit er i sin egen genre. Det er en funktionel træningsform som styrker kroppen og kondition. Crossfit handler om at dyrke forskellige træningsformer og blive ’fit’. Begrebet er blevet yderst populært og derfor har Reebok dedikeret en hel kollektion af træningstøj til formet. Det er tøj som kan tåle flere typer af træningsformer som slider på tøjet. Det handler om konstant at være i bevægelse og anvende forskellige former for træning. Det kan være alternativ træningsformer som dækløft, forhindringsbaner eller en kombination. Typisk strækker Crossfit sig over løft, skub og træk hvor kroppen bliver maksimalt presset. Det handler om råstyrke og mentalitet.

Stort udvalg af CrossFit tøj fra Reebok

Reebok er allerede et træningsbrand med fokus på fitness. Crossfit er en mere krævende fitnessform hvor kondition også kommer ind. For at give de bedste resultater, kræver det også performence tøj til formålet. Det vigtigste når man køber crossfit tøj er tøjets kvalitet og pasform. Det skal være modtagelig overfor alle typer af bevægelser og tilpasse sig efter kroppen. Det betyder at uanset om man laver en squat, dødsvægt eller andre øvelser, så skal materialet tilpasse sig efter. Det er ikke alt træningstøj som passer til crossfit træning. Det kan hurtigt gå i stykker og det kræver en højere kvalitet og forbedret slidstyrke. En af de vigtigste ting i Crossfit er fodtøjet. Under Crossfit kan man komme på alt slags underlag så det er vigtigt at have en sko som egner sig til det hele. Cross CF Nano er opbygget med lav profil for bedre stabilitet og balance. Skoen har dog en slidstærk gummimateriale som giver godt greb med underlaget og når du klatrer i reb. Der er også den mulighed som er Crossfit Speed TR som er bygget til at springe fra øvelser til øvelser. Også velegnet til hård og hurtig træning med høj puls.

Køb Reebok Crossfit tøj hos INTERSPORT

Hvis man er vild med at dyrke crossfit eller gerne vil begynde, er Reebok træningstøj det rette valg. Tøjet er mere slidstærkt end traditionelt træningstøj. Hos INTERSPORT kan du prøve kræfter med forskellig crossfit tøj. Du kan sammensætte dit eget valg om det er shorts og tanktop, eller tights og langærmet, er op til dig. Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer og du har dit crossfit tøj indenfor 1-3 hverdage.