seo-assets

Reef - Sandaler og klip klapper

Virksomheden som i dag tilbyder badesandaler, klip klapper og sandaler blev for første gang lanceret i 1984 af brødrene Fernando og Santiago Aguerre. Deres kærlighed til 'surf-of-strand-kulturen' kom til udtryk da de gerne ville skabe høj kvalitet af livsstils sandaler. En af de helt store ikoniske sandaler som Reef er blevet kendt på i dag, er deres open-toe sko som er inspireret af de smukke strande i Sydamerika. I dagens Danmark er virksomheden blevet et globalt surf og livsstil mærke som tilbyder en afslappet livsstil, fodtøj til mænd og kvinder, samt tøj til mænd, der kombinerer funktion og mode. Reef er blevet Danmarks sommerbrand med deres Reef sandaler og tøj.

Det perfekte fodtøj til sommer

Når det danske sommervejr endelig kigger frem, kan vi nyde godt af dens charme. Det handler om at have sommeroutfittet klargjort så man kan komme på stranden eller ligge i sin have i solvognen. Af fodtøj kan sandaler være den ultimative beklædning. Reef sandaler er et godt bud f fodtøj kan sandaler være den ultimative beklædning. Reef sandaler er et godt bud på lette og stilfulde klip klapper du kan bruge både på stranden og hverdag. Sandaler er perfekte til fødder som gerne vil have ekstra luftcirkulation i det varme vejr. Med Reef kollektion af sandaler får du et kæmpe udvalg af klassiske klipklapper som du kender dem. Du finder også badesandaler med tåsplit og ankelremme til justering. Reef er ikke som så mange andre klip klapper. Hele deres DNA ligger i surfer universet som også vises i deres stilfulde og cool sandaler. Den stærke surferkultur, gør også sandalerne mere slidstærke, så de kan bruges på andet end sand og surferklare strande.

Stort udvalg af Reef sandaler

Hvad enten du er tilhænger af klassiske sandaler med tåsplit eller ankel og forfods rem, så finder du de forskellige modeller her. Det kan være du skal bruge et par sandaler derhjemme når du skal ud og ordne praktiske ting. I stedet for at binde sine sko hver eneste gang, går det lidt nemmere med et par klip klapper. Det kan også være i skal på badeferie eller en tur i svømmehallen. Reef er din garanti for kvalitets sandaler og badesandaler som holder til flere sæsoner. Hele missionen med Reef er at støtte naturen og være bæredygtig i alt fra produktion til emballage. Der tages højde for at anvende ikke-kemikalier til alt produktion. Det betyder du ikke blot køber et par super sprøde Reef sandaler, men også støtter op om naturen. Hvem vil ikke eje et par smarte kvalitets sandaler fra Reef med god samvittighed over at støtte naturen.

Find de nyeste Reef sandaler online

Hvornår har man ikke brug for sandaler? Det kan være praktisk som en nem løsning derhjemme når skraldet skal tages ud. Det kan også være som badesandaler på en charterferie sydpå. Måske som klip klapper en varm sommerdag på strøget. Reef er brandet der har sine rødder i det Argentinske og som kombinerer praktisk viden med holdbart fodtøj. Brandet har sin oprindelse i det californiske hvor der både tilbydes flipflop, sandaler, espadriller, tøj og surfer tilbehør. Her på siden finder du Reef sandaler som er komfortable, både i vand og asfalt. Mange modeller kommer med smart ankelrem, velcrolukning eller klassisk split ved tæerne. Udvalget består både af sandaler til herre og damer, samt til de helt små surfere. Du kan tage ned i vores INTERSPORT butikker og prøve et udvalg af de mest populære modeller. Vores store kollektion findes online, hvor vi også tilbyder gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage.