seo-assets

Salomon - Speedcross støvler og overtøj

Skal du snart en tur op eller ned af bjerget? Salomon skaber produkter til dig, der er et rigtigt udendørsmenneske. Dig, der hellere vil ud og gå i kopieret terræn eller stå på ski end trave storbyer tynde. Skal du en tur i skoven eller bestige et bjerg i Norge, så klæder Salomon dig på. De har nemlig specialiseret sig i netop dig, der har brug for praktisk udendørstøj i åndbare og slidstærke materialer. Så er du snart klar til det næste eventyr. 

Drømmen om praktisk tøj i god kvalitet

I de franske alper opstod der i 1947 en god idé. Familien Salomon ville rigtig gerne skabe godt og praktisk tøj til udendørsaktiviteter som vandring og skiløb. Og det blev en realitet – en meget succesfuld én af slagsen. Siden da har Salomon klædt mennesker på. Den, der skulle ned af bjerget i høj fart på ski og gerne ville have praktisk og varmt tøj til de mange timer på bjerget. Eller den, der skal trave flere kilometer i fjerne lande. Eller bare den, der skal gå en lang tur i skoven i kopieret terræn. Hos Salomon er der altid fokus på innovativitet, så produkterne altid er up-to-date og skaber optimale forhold for det aktive udendørsliv. Salomon er måske mest kendt for deres skitøj og praktiske udendørssko. Med sko i en god kvalitet og med god komfort har dine fødder de optimale muligheder for at føre dig helt til bjergets top. I produkterne er der både effektiv svedtransportering, og der bruges altid åndbare og slidstærke materialer. Og så er tøjet selvfølgelig lige så behageligt, som det er praktisk. tøj, sko og skitilbehør er opskriften på Salomons specialiteter. Derfor fører de produkter i høj kvalitet, bl.a.: 

  • Varmt og praktisk skitøj- og tilbehør til mænd og kvinder. Altid i lækre detaljer, der gør turen ned af løjpen endnu bedre.
  • Vandrestøvler og løbesko til kopieret terræn, der giver dig optimale forhold.
  • Praktisk udetøj i god kvalitet, du kan bevæge dig i.

Klædt dig på med Salomon tøj på ferie

At tage på aktive ferier er blevet et kæmpe hit for danskerne. Flere og flere tager på blandt andet cykel-, vandre- og golfferier. Det med at ligge en hel dag ved poolen bliver hurtigt kedeligt for mange mennesker, og derfor er det genialt at kunne kombinere sin ferie med oplevelser i form af at dyrke sine yndlings sportsaktiviteter. Hvad enten det er skiferie, vandring på vulkaner eller trekking i vildmarker, så er det klart anbefalelsesværdigt at have sin kuffert fyldt med produkter fra Salomon. Salomons produkter er kendt for at være godt håndværk og for at være produceret i de lækreste materialer, der sikrer, at de har den bedste kvalitet, hvad enten det drejer sig om deres jakker, rygsække eller sko. Et kendt ordsprog lyder, at man aldrig bør gå ned på udstyr. Dette er i den grad rigtigt, når det kommer til tøj og udstyr til aktive ferier. Hvis ens tøj og udstyr ikke kan klare de udfordringer, som det skal kunne, så får du også svært ved at klare de udfordringer, der møder dig, når du begiver sig ud på aktive ferier. Ved at vælge produkter fra Salomon er du med garanti sikret, at du ikke går ned på udstyr på dine aktive ferier.

Kæmpe udvalg af Salomon sko og jakker

Der findes ikke nogen bedre følelse end at slukke fjernsynet, lukke computeren ned og lade smartphonen ligge på køkkenbordet for at bevæge sig ud i naturen uden at se sig tilbage. Det er en befrielse for sindet at vandre. Vi danskere er de seneste år blevet mere og mere glad for at tage vandreskoene på og tasken på ryggen for derefter at bevæge os ud i den frie natur for at vandre. Dette kan både være vandreture fantastiske steder rundt i hele verden, men det kan imidlertid lige så godt foregå i vores egen flotte, grønne natur i Danmark. Hvis man elsker at bevæge sig i det fri og er et rigtigt udendørsmenneske, er det vigtigt at være klædt godt på. Her er produkter fra det franske mærke Salomon det optimale valg. Salomon blev grundlagt helt tilbage i 1947 af en familie, der havde et simpelt ønske; at producere kvalitetsfyldt og praktisk tøj til udendørsaktiviteter som vandring og skiløb. I den første tid lå deres fokus primært på at udvikle kvalitetsprodukter til skisporten, men sidenhen har det taget fart, og i dag er Salomon et af de mest anerkendte og respekterede mærker inden for trail og vandring. Så hvis du er en eventyrlysten person, vil vi klart anbefale dig at kigge på vores produkter fra Salomon her på siden. Hos INTERSPORT elsker vi at være med til at klæde eventyrslystne folk på, så de får den bedste oplevelse, når de drager afsted på eventyr. Vi er derfor glade for at have et bredt og spændende udvalg af produkter fra Salomon, da de netop har specialiseret sig i dette. Salomon er kendt for deres innovative produktudvikling, der sikrer, at deres produkter hele tiden er blandt de bedste på markedet. Derudover er deres produkter produceret i et flot design med flotte detaljer. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter fra Salomon som for eksempel sko, jakker og handsker.

Stort udvalg af Salomon Speedcross sko

Hvis der er dele af kroppen, som helt åbenlyst bliver belastet på vandreture, så er det vores fødder. Det er derfor altafgørende for vores oplevelse, at vi vælger en god trailsko, der passer til ens behov. Der findes trailsko, der passer til forskellige vejrsituationer og underlag. Hvis du ønsker at tage hensyn til dine fødder og ikke gå på kompromis med kvalitet, bør du helt sikkert vælge en sko fra Salomon, da de er ekstremt slidstærke, funktionelle og åndbare. Dette er alle vigtige egenskaber, for at dine fødder får de bedst mulige forudsætninger for at klare de hårde vandreture uden at klage i form af ømhed og vabler. Hvis du ønsker at finde en Salomon sko, der er 100 % vandtæt, kan det anbefales at kigge efter én med en goretex membram, da den sikrer, at dine fødder både kan ånde og holde sig 100% tørre. Her vil Salomon Xa Pro 3D GTX være et godt bud på en fantastisk åndbar, vandtæt og funktionel vandresko. Hvis du derimod ønsker en trailsko med god stabilitet og komfort, som kan anvendes til at løbe ture i naturen, er Salomon Speedcross 4 det perfekte valg. Alle sko og fodtøj fra Salomon bliver leveret i bedste kvalitet. Du kan altid stille høje krav til dit fodtøj hvis du vælger et stærkt outdoor brand som Salomon. Det er uanset om du leder efter vandresko til lange ture i bjergene, eller du ønsker at tage din løbetur til naturen og de ujævne overflader. Salomon repræsenterer alt der er udenfor og får dig komfortabelt igennem den danske natur. Du finder et stort udvalg af Salomon sko her på siden hos INTERSPORT. Hvad du putter på fødderne, når du skal vandre, er altså altafgørende for din oplevelse. Du kan lade dig inspirere af vores store udvalg af Salomon sko her på siden.

Find de nyeste Salomon produkter online

Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af varer fra Salomon – især inden for praktisk fodtøj. Vi har både tøj og sko til mænd og kvinder. Er udendørslivet en af dine store interesser, eller har du sat dig for at vandre i bjerge til sommer, så se udvalget fra Salomon. God kvalitet er helt essentielt, når du skal ud i naturen og kunne bevæge dig ordentligt. Salomon er et af de bedste outdoor brands på markedet med deres høje kvalitet og store udvalg af vandresko, trailsko, vinterjakker og tilbehør. Deres høje kvalitet har længe været deres kendetegn blandt mænd og kvinder. Her på siden finder du et stort udvalg af både fodtøj og varm beklædning til blandt andet ski og udendørsaktivitet. Hvis du leder efter et brand som sikrer høj kvalitet, eksklusivt udvalg og en historie som går mange år tilbage, så er Salomon dit næste outdoor brand. Her på siden kan du lade dig inspirere af vores store udvalg af forskellige produkter fra Salomon. Du vil med garanti kunne finde netop det produkt, der passer til din stil og dit behov, så du kan få stillet din eventyrlysthed ved at drage ud i den friske natur. Hos INTERSPORT tilbyder vi gratis levering, og du får 30 dages fortrydelsesret ved køb. Køb derfor allerede dine Salomon produkter i dag.